2777
2789
عنوان

تیرگی بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 21 پست

عزیزم هیچ استانداردی برای شکل واژن وجود نداره

برای همه تقریبا ی شکله

یکی با لبه های بزرگ و یکی کوچیک

اصلا نگران نباش

من هم مث توام

بدنت هر طوری ک هست ازش لذت ببر

من متاهلم دوتا هم بچه دارم

مردا اصلا شکل واژن براشون مهم نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم هیچ استانداردی برای شکل واژن وجود نداره برای همه تقریبا ی شکله یکی با لبه های بزرگ و یکی کوچ ...

ممنون از نظرتون حس خوبی از کامنتتون گرفتم😘

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
ممنون از نظرتون حس خوبی از کامنتتون گرفتم😘

الان شما توجه کن دماغ همه یکیه؟؟؟

یکی کوچیک و یکی بزرگه

واژن هم همینه

برای دوستام و دوستاشون و همه تقریبا همینه

شما باید فقط برای ازدواجت برنامه داشته باشی همین

عزیزم منم مثل توام...با این تفاوت ک خیلی ارزو دارم بتونم دامن بدون ساپورت بپوشم اما نمیشه چون زانوهامم تیرست

لیزر و اینام رفتم چندین جلسه برای تیرگی اما فرقی نکرد فقط هزینه الکیه

منم هیچوقت نمیخواستم ازدواح کنم اما نامزدم اصلا براش مهم نیست درسته لباس خیلی باز نمیتونم بپوشم بدون جوراب و ساپورت 

اماهمیشه شیک میگردم سعی کردم اندامم و حفظ کنم و همیشه خوشبو باشم باقی چیزها اصلا مهم نیست و هیچوقت تاحالا چیزی نگفته تازه همیشه ام از خودم و اندامم تعریف میکنه و میگ ک زیبا تراز من ندیده

فقط کافیه ک نقطه ضعفتو کسی نفهمه و خودتو با اعتماد به نفس نشون بدی و بعضی ایراداتو با یسری کارای دگ بپوشونی

اونطوری اصلا متوجه باقی ایراد ها نمیشه و واقعا هم اصلا حرفی نزده و چه بسا اصن اون جاها رو‌ندیده باشه

عزیزم منم مثل توام...با این تفاوت ک خیلی ارزو دارم بتونم دامن بدون ساپورت بپوشم اما نمیشه چون زانوها ...

کاملا حرفتو قبول دارم

منم خیلی به استایلم میرسم همیشه هم تمیز و خوشبو ام ولی خب بعضی چیزا خیلی رو مخممه وقتی مییبینم بقیه این مشکلاتو ندارن یا شدتش خیلی کمتره...حالا باز زانو اوکی تره منم زانوم تیرس ولی اونقدر قسمت بیکینی و زیر بغلم افتضاحه که زانوم اصلا به چشم نمیاد

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
کاملا حرفتو قبول دارم منم خیلی به استایلم میرسم همیشه هم تمیز و خوشبو ام ولی خب بعضی چیزا خیلی رو م ...

خب منم همینطوریم که همیشه خودم و مقایسه میکردم

ولی وقتی دیدم با اینکار فقط حال خودم و بد میکردم تصمیم کرفتم اعتماد ب نفس داشته باسم باور کن اینطوری از نظر بقیه زیباتری

منم قبلا بخاطز سبزه بودنم خیلی مسخرم میکردن

تازه تا دوسال پیش علاوه بر همه اینا خیلیم چاق شده بودم از بس غصه خوردم دقیقاهم مثل تو با بدبختی وزنم میاد پایین

دقیقا یک سال هم گرسنگی کشیدم هم ورزش کردم تا وزنم اومد پایین و خیلی چیزا مثل سلولیت پاهامم درست شد و واقعا نسبت به قبل خیلی بهترم