2777
2789
عنوان

رژیم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 51 پست
عابخدا قشنگ گند زد به حالم میخام رژیم بگیرم لاغر کنم اساسی😭☹

تقصیر خودتم هست من بودم به هیچ جام نبود حرفش میگفتم به این خوبی چهار تعریفم از خودم میکردم انقدر دهن بین نباش اعتماد بنفس داشته باش

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببینمت

☹💔شرمندت عکس نمیزارم

از هیکلمم عکس ندارم

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

هر کی گفت بگو شوهرم اینجوری دوست داره بگو بهم گفته عزیزم نبینم یه کیلو کم کنی الان ایده ال منی توووو ...

مج؛دم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ولی خا عشقم گفت کم نکن گوه خوردن

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

سلام عزیزم خوبی وزنت خوبه که من ۶ سال پیش لاغر شدم قبلش ۸۷ بودمم خدا بهم رحم کرد ولی یه مدته وزنم بالا رفته الان ۷۱ کیلوام ۷۲ بودم دومدم پایین غذا زیاد میخوردم عصرونه هم همینطور البته میدونی یه چیزی هم میخوردم اسمشو نمیگم دلت خواد اونم میخوردم چاق شدم البته من کلا استعداد چاقی رو ذاتا دارم اخه من به خانواده مادرم رفتم اونا همه شون چاق و خوش خوراکن مامان بزرگمم همینطور بود به دنیا اومدم وزنم ۴ کیلو بود و پرستارا انقدر منو دست به دست چرخوندن چشم خوردم و گریه میکردم ابجیمم وزنش مثل من بود ولی من الان از اون وزنم بالاتره یه داداشم دارم برعکس من و ابجیم لاغر و بدغذاست ولی خیلی دوستش دارم یادمه خیلی دعا میکردم خدا یه داداش بهم بده اخه حوصله ام سر میرفت یادش بخیر چه روزهایی بود ولی ۴۰ روزش شده بود بغلش کردم با تشک یهو از بغلم سر خورد زمین نشسته بودما تا شبم اصلا بیدار نمیشد فقط میخوابید طفلی خوب تجربه بچه داری نداشتم فکر کنم ۷ یا ۶ ماهش بود داشتم فیلم میدیدم یه جای حوبش بودیه دفعه ای جف گیر شدم بغلش کردم و دستش در رفت و بردن دکتر عکس گرفتن گفتن خودش خوب میشه و یه روز داشت چهار و دست پا میرفت خودش خوب شد ولی خوب خیلی شرمنده اشم که مثل خودش شجاع نیستم