2777
2789
عنوان

هانکریا......

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 26 پست
مگه اونا علنی کردن رابطشونو؟

اره بابا تابستون تایید کردن که باهمن.

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
واسه سالگرد مامان هانده نرفته دعواشون شده 

واقعا..؟؟؟ همش بخاطر این یا خیانتی تو کاره از طرف کرم.

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا..؟؟؟ همش بخاطر این یا خیانتی تو کاره از طرف کرم.

ن خیانت نیست واسه اینه 

هانده گفته باید ب من و مادرم احترام میزاشتی و میومدی سر خاک 

لطفا برای رسیدن به خواسته هام برام یه توحید بخونید

من خیلی هانده رو دوست دارم و بنظرم اصلا با کرم جور در نمیومدن، هانده باید با یه مرد قد بلند چشم ابرو مشکی باشه😃

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
ن خیانت نیست واسه اینه  هانده گفته باید ب من و مادرم احترام میزاشتی و میومدی سر خاک

حق داره ناراحت باشه ولی اخه جدا شدن بخاطر این 😳😳😳فک کنم اشتی کنن 

حق داره ناراحت باشه ولی اخه جدا شدن بخاطر این 😳😳😳فک کنم اشتی کنن 

هانده ک میدونی روی مامانش خیلی حساسه واسه همین دعواشون شده عکسای همم پاک کردن از پیجشون

من خیلی هانده رو دوست دارم و بنظرم اصلا با کرم جور در نمیومدن، هانده باید با یه مرد قد بلند چشم ابرو ...

دوس پسر قبلیش که زاخارتر بود....به نظرم با مهمت همون که الان با حادیثه اس خوب بهم میومدن اونم سر یه ماه جدا شدن..

هانده ک میدونی روی مامانش خیلی حساسه واسه همین دعواشون شده عکسای همم پاک کردن از پیجشون

اره دیدم عکساشونو پاک کردن....اره اونروزا هروز پیش مامانش بود تو بیمارستان 

دوس پسر قبلیش که زاخارتر بود....به نظرم با مهمت همون که الان با حادیثه اس خوب بهم میومدن اونم سر یه ...

اره اون که خیلی داغون بود😖خداروشکر با اون کات کرد

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
اره دیدم عکساشونو پاک کردن....اره اونروزا هروز پیش مامانش بود تو بیمارستان 

حتی پشت شونش هم تتو زده پروانه 

چون مامانش عاشق پروانس

حتی پشت شونش هم تتو زده پروانه  چون مامانش عاشق پروانس

هانده جدا از خوشگلیش خیلی دختر خوش قلبیه من دوس دارم با هرکی هست خوشبخت باشه