2789
من همیشه تا میام دراز میکشم کلی نگرانی دلشوره میاذ سراغم که تا صب نمیتونم بخوابم نمیدونم مشکلم چیه

همینه دیگه فکر و اشفتگی ذهنی نمیذاره بخوابی

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مثلا قرار بود امشب سالگرد ازدواجمو که ده روزه برنامه چیدم جشن بگیرم ولی دیگه مادرشوهرم هر مناسبت می ...

هعی بترکه ایشالا براچی اخه 

ادمهایی که عشق شون رو مثل کانال تلوزیون عوض میکنن اخرش باید بشینن برفک تماشا کنن😞😞😛
🤭

دیشب دعوام کرد گوشی و گذاشتم کنار خوابیدم اما امشب خوابه😂

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 
فکروخیال مگه میذاره ...سرم داره میترکه دل یه نفرم شکستم حرف بدی زدم عذاب وحدان دارم 😣😔

دقیقا فکر و خیال 

فدا از دلش دربیار

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
با شوهرم سرویس خواب رو بلند کردیم خیلی سنگین بود😓

اخ اخ فشار اوردی ایشالا بهتر بشی

ادمهایی که عشق شون رو مثل کانال تلوزیون عوض میکنن اخرش باید بشینن برفک تماشا کنن😞😞😛
دیشب دعوام کرد گوشی و گذاشتم کنار خوابیدم اما امشب خوابه😂

منم شوهرم ببینه هنوز بیدارم دعوا میکنه 😀🤭

منم همیطور همش تو گوشیم هستم  خیلی بده امروز میاستم برم سرجلسه نرفتم  هدف ندارم

من هدف هم دارم ولی از بس زندگیم بی نظم و بد شده که اصلا دیگه وقتی نمیمونه به هدفم فکر کنم و تلاشی براش بکنم

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
نمیدونم چکار کنم خیلی اذیتم روزا پا میشم انگار هیچ نخوابیدم همش کسل و بی حالم

اره دیگه چون خواب شب نداریم...

برا همین کسل میشیم ..

کاش ما هم میتونستیم سرشب بخوابیم

من که حمله استرسی بهم دست داده اصلا خوبم نمیبره قلبم تند تند میزنه

قرص ارامشبخش نمیخوری؟