2789
عنوان

خاستگار 😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 30 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

معلومه که نه مادرت هم به نظرم باید توجیه بشه ممکنه با این طرز فکرش ندونسته زندگی و آینده تو رو به خ ...

خیلی وقتا شده ولی خودم جلو گیر شدم و متاسفانه سرکوبم زیاد خوردم

وااای ، سری که درد نمیکنه چرا میخوای دستمال ببندی

مشکلاتت خیلی زیاد میشه مخصوصا چون میدونه که از اولش میدونستی و قبول کردی بعد ازدواج خیلی راحت و بدون پرده پوشی ادامه میده چون میگی جلو پدر و مادرش می‌آورده خونه پس معلومه حیا بهش نمیشینه که از کارش دست برنمی داره

هیچ وقت این کارو نکن ازدواج با همچین آدمی درست نیست. یکی از آشناهای ما با مردی ازدواج کرد یا ازش گوشی مخفی میگیره یا  مرده دوست میشه با اینو اون چند بارم زن بدبختش  مچشو گرفته ولی فایده نداره نمیدونم چرا همیشه هم به زنش میگه دوسش داره اگه داره پس این کارا چیه با یه خانوم دوست بوده تو مجردیش هنوز که هنوزه باهم رفیقن  اینو گفتی یاد اون افتادم خیلی گیر میده به زنش 

اتفاقا ایشون عادت کرده به تنوع عقد دایمی به کارش نمیاد چقدرم بی حیا صیغه بکن بعد ببر تو  جلوی پدر و مادر فلان کار رو باهاش کن بیخیال این ازدواج باش الان ترسی از اینکارها نداره گفته فردا باهات ازدواج کنه بخواد از اینکارا بکنه شما هم اعتراض بکنی بر میگرده میگه (خیلی ببخشید)مگه کور بودی نمیدونستی من اینجوریم میخواستی باهم ازدواج نکنی الان شما با یه مرد طرفی نه یه پسر مجرد من جای شما باشم ترجیح میدم تا اخر عمر مجردم بمونم ولی با همچین ادمی ازدواج نکنم با یه ادم طلاق گرفته ازدواج کنی خیلی بهتر از ایشونه

اتفاقا ایشون عادت کرده به تنوع عقد دایمی به کارش نمیاد چقدرم بی حیا صیغه بکن بعد ببر تو  جلوی پ ...

دقیقا ولی افکار مامانمم گفتم پایینش گفتع دیه اینکارو نمیکنه میگ فق تو مجردی اینطوره

دقیقا ولی افکار مامانمم گفتم پایینش گفتع دیه اینکارو نمیکنه میگ فق تو مجردی اینطوره

ناراحت نشی ها مامانت دیگه چه تیکه ای برا دخترش در نظر میگیره شما خودت مجردی دیگه