2777
2789

چندوقت پیش بحثمون شد گفتم میخام جدا بشم گفت با من به همه آرزوهات رسیدی !! جوری که همه تعجب کردن چون همه می‌دونن تاحالا هیچی برام انجام نداده اگه دوتا رستوران رفتیم فک می‌کنه همون میشه آرزوی من:)) تاحالا دوبار این حرفو زده 

قبلش این جریان هم میخواستم چیزی بخرم می‌گفت از پولی که قبلاً بهت دادم برو بخر من که ندیدم چیزی بخری حتما خرجش نکردی با همون بخر:// وقتی بهم پول میده مامانش فورا خبر داره و بهم تیکه میندازه به خاطر اینکه نامزدم بهم پول میده!!!!!!!!!!!!!! و اینکه از وقتی عقد کردیم تاحالا هیچوقت نگفته نامزد عزیزم حقوقمو گرفتم اگه احتیاج داشتی خرج کن و هیچوقت نگفته پول احتیاج داری اصلا یا نه ؟! همش خودم گفتم 

حالا تصمیم گرفتم دیگه راجب این قضیه باهاش حرف نزنم کلا ازش پول نگیرم خودش خواست خرج کنه نخواست بدرک 

قبلا هم یکبار بهش گفتم راجب این، گفتم چرا پول بهم میدی بعدش منتشو سرم میزارید گفت نه اینطور نیست تو نامزدی من حال میکنم برات پول خرج کنم وظیفه ولی اینجوری هم رفتار می‌کنه نمیدونم چی کنم💔 

باهم مهربون باشید:)

از الان عادتش نده ب خرج نکردن ینی چی خواست خرج کنه نخواست بدرک زن گرفته برا چی 

پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن‌...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلیییییی فکر کن راجب رابطتون عزیزم 😊🥲

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

عزیزم یعنی چی بهش نمیگم بخواد بده نخواد نده...من الان عقدم ازش میگیرم از اولم سرشو بد بار نیاوردم ...الان نده بعداهم نمیده پیرهم بشه نمیده....توخرجی نکنی خرج یکی دیگه میکنه

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

اگرعادت کنه به خرج نکردن دیگه شمارالایق یک ریال نمیدونه عزیزم

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
از الان عادتش نده ب خرج نکردن ینی چی خواست خرج کنه نخواست بدرک زن گرفته برا چی 

والا همش میگه ندارم ندارم ندارم ، میگم فلان آتلیه میگه ندارم میگم کلیپ میگه ندارم میگم چاپ عکساموم میگه ندارم میگه تالار میگه ندارم میگم لباس عروس از فلان مزون میگه ندارم میگم رنگ مو میگه ندارم میگم می‌خوام ناخن بکارم میگه ندارم کلا دهنش به انرژی منفی بازه اینقدر میگه ندارم که واقعا خدا هیچ نگاهی بهش نمیندازه💔 آدم خسیسی نیست ولی نمیدونم چرا اینجوریه 

من نمیتونم با بی پولی کنار بیام دارم میترسم از اینده

باهم مهربون باشید:)
اینو ولش کن 

وا😐 نباید یه ریال تلاش کنه

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

از یه نفر شنیدم می‌گفت اگه مستقیما خجالت می‌کشید که تقاضای پول کنید  تو جلسات خواستگاری به مرد بگید من عادت ندارم تقاضای پول کنم و روم نمیشه و خجالت میکشم و همیشه بابام هرماه مبلغی برای من به حسابم می‌ریخته .چون عزت نفسم اجازه نمیده و اینا دوست دارم شوهرم هم یه مبلغ مناسبی رو هر ماه به حسابم بریزه