خب دوستان یه تاپیک قبلاً زدم پشم ریزون بودحالا اومدم دوباره آدامشو بزنم چون خیلی استقبال کردین! ،😁
شما هم اگه تیوری و فکت جالب دارین بزارین
جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست! جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚 دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱
تئوری هم هست میگه: اون فرو رفتگی بالای لب جای انگشت فرشته است که میخواسته ببینه گِلی که ما رو ازش س ...
مگه از گل ساخته شدیم؟
بلدم تکیه کنم باز به دیوار خودم !! قلب ، قلب خودمه اما ضربانش تویی عشقم🤍💔👋 ~تـابـ؏ِ قـَوانـیـטּِ مـَ؏ْـزَ۾~✓✌️💯 God, I love her very much 😪♥ یـادم نمیـره😊
❤️(تیکر تولد عشقمه)❤️ این دنیا فقط از تو ی دونه داره دلبرم . ت❤️و خوبترین حادثه ی زندگیه منی عشقم💋😘😋🥰😍❤️ (❤️ navidim🖇❤️) ❤️💋😋❤️😍🥰🥰😘😘💋😍😍😍😍😍🥰🥰🥰😋😋❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰❤️😍❤️😍😘😘😘😘💋💋🧿🧿🧿🧸❤️🖇
جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست! جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚 دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱
اگه توو زندگی الانت یکیو دیدی و به دلت نشست، و فکر کردی یه چیزی توو وجودش هست که با بقیه فرق داره، جوری که انگار سالهاست که میشناسیش؛ درواقع توو زندگی قبلیت، اون آدم یکی از صمیمیترین آدمهای زندگیت بوده.»
وقتی نصفه شب بی دلیل از خواب بیدار میشی و تا چند لحظه خوابت نمیبره،واسه اینه که یه فرشته بیدارت کرده.چون اون موقع خدا کنارت نشسته تا به درد و دلت گوش کنه بخاطر همین میگن وقتی یه دفعه از خواب بیدار میشی و خوابت نمیبره حتما دعا کن و آرزوهاتو به خدا بگو
سلام.هیچ وقت منتظر فرداو خوشبختی نباش.تو سخترین روزایه زندگیم یه چیزیو یاد گرفتم زندگی دلخوشی هایه کوچیک.من از یه قطره بارون که بخوره به صورتم لذت میبرم.
افسانه اى بود كه ميگفت وقتى بدون دليل يهو مور مور ميشه بدنتون علتش ارتعاش شكستن قلب يكيه كه اطرافتونه
خب دیگه بقیش بمونه برای بعد کلی دیگه دارم ولی شرمندتونم گریه کردم چشام سوز میزنه
ن بزار
❤️(تیکر تولد عشقمه)❤️ این دنیا فقط از تو ی دونه داره دلبرم . ت❤️و خوبترین حادثه ی زندگیه منی عشقم💋😘😋🥰😍❤️ (❤️ navidim🖇❤️) ❤️💋😋❤️😍🥰🥰😘😘💋😍😍😍😍😍🥰🥰🥰😋😋❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰❤️😍❤️😍😘😘😘😘💋💋🧿🧿🧿🧸❤️🖇
دفعه بعدی اگه یادم موند بازیکن میکنم بیای تو تاپیک
دفعه بعدی اگه یادم موند بازیکن میکنم بیای تو تاپیک
حتما منو تگ کنیا