2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه دکتری توی اینستا دیدم میگه بدون بخیه و برش جربی زیر چشمو برمیداره البته الان خیلی از دکترا از ای ...

گوی بهتراز پف شبیه افغنیاشدم فعلا ن شرایطشو دارم ن پولشو خخ

لایک نکنید                      
من فیلر زدم راضیم پیش دکتر اهنج[/QUOTE]

[QUOTE=231828869]دکتر آهنج خیلی خوبه

من بهمن 1401 برای تزریق فیلر زیر چشم رفتم پیش دکتر آهنج تو مطب الهیه. فوق العاده بی ادب، هم خودش و هم منشی هاش. هفت ساعت من تو تو انتظار گذاشت و در نهایت پول دو سی سی فیلر از همون اول ازت میگیره در صورتی که اصلا بیشتر از یک سی سی از نظر پزشکی نمیشه برای کسی تزریق کرد. گفت برند پرفکتا و من هم اشتباه از خودم بود که تحقیق نکردم چون این آمپول زن از طریق آشنای یه دوست به من معرفی شده بود. هفت میلیون پول بهش دادم. موقع تزریق منشی هاش هی رفتن و اومدن و با دکتر قهقهه زدند و دکتر در مورد این حرف میزد که پول بده رحم یکیشون رو اجاره کنه، به شوخی البته و هزار حرف رکیک دیگه در حالی که سوزنش تو چشم من بود. نتیجه این شد که چشم راستم یک هفته متورم بود شبیه یه تاول بزرگ و چشم چپم از روی خط اشک باد کرد. بهش پیام دادم گفت کیسه آب گرم بذار در صورتی که کاملا مشخص بود آلرژی دادم و باید فیلر رو همون موقع آنزیم میزد.. بعد از یک هفته چشم راستم خوب شد اما تورم رگ اشکم که نزدیک چشمم هم هست باقی موند. من انقدر از این آدم و منشی هاش بدم میامد که پیگیری نکردم گفتم خودش خوب میشه، بعد از شش ماه جذب میشه. حالا سه هفته است که چشم هام مثل دو تا بادکنک باد کرده در حدی که صبح ها به زور باز میشه و اگر آنتی هیستامین نخورم روزی چند تا عملا چشم ندارم. از چند دکتر که پرسیدم گفتن پرفکتا اصلا مناسب زیر چشم نیست و این واکنش ها رو داره. رفتم سراغ خودش آنزیم زد فیلر حل نشد. از اونجایی که نزدیک چشم گلوله شده رفتم یه دکتر دیگه بهم توصیه کرد که سونوگرافی زیر چشم برم و بعد دوباره برای آنزیم اقدام کنم. این آمپول زن بیسواد برای من ده مدل کورتون تجویز کرده که نخوردم چون فیلر مستعد عفونته الان و ایشون نهایت کاری که از دستش برمیاد اینه که سیستم ایمنی من رو خاموش کنه تا قشنگ به فنا برم. بعد از یه مدت هم اصلا دیگه جواب پیام و تلفن رو نداد. خلاصه دوستان حواستون رو جمع کنید. هر کسی که یه دکون بالاشهر داره دکتر حاذقی نیست. دکتر های زیبایی که میخوان فقط جیب شما رو خالی کنند قابل اعتماد نیستن. اینو یادم رفت بگم که وقتی منو دید شست میلیون فاکتور کرد که اینا رو لازم داری و بیا برات بزنم. واقعا برای خودم متاسفم. خواهش میکنم به حرف دیگران اعتماد نکنید. همین فیلر زیر چشم رو خواهرم دو سال زیر پای من نشست که برم بزنم. من اصولا از چهره ی خودم راضی هستم و زیاد خودم رو دستکاری نمیکنم و الان واقعا پشیمونم. هفت میلیون دادم که خودم رو بدبخت کنم و حالا باید چند میلیون دیگه خرج کنم تا شاید به روز اول برگردم. برام دعا کنید که بتونم مشکلم رو حل کنم بدون اینکه پوست زیر چشمم آسیب ببینه. الان اگر نگاهم کنید به خاطر کیسه های بزرگی که زیر چشممه ده سال پیرتر از سن واقعیم نشون داده میشم. به خدا اگر درست بشم دیگه سمت این کارها نمیرم مگر اینکه درست و حسابی تحقیق کرده باشم. انشالله که به موقع کامنت رو بخونید و توی دام این شیاد نیفتید

خیلی ناراحتم این گودی در اثر یک دوره بیماری سخت ایجاد شده میخوام تا می تونم آثار سوء ظاهری رو تعدیل ...

منم بخاطر رژیم غیر اصولی اینطوری شدم ولی دو ساله خوب شدم

خدا رو شکر من تا الان واقعا راضی بودم و هستم

هفته پیشم رفتم برا قسمت بیرونی زیر چشمم... چند روزی ورم داشتم که الان خیلی راضی ام دفه پیشم سه چهار روزی یکم ورم داشتم که خونواده هم متوجه نشدن چیکار کردم

کاش زودتر میرفتم اعتماد به نفسم خیلی بالا رفته

پوستم صاف و سفت ترم شده اصلا شل نشده  

من کلینیک دکتر کمالی رفتم 

منم بخاطر رژیم غیر اصولی اینطوری شدم ولی دو ساله خوب شدم خدا رو شکر من تا الان واقعا راضی بودم و هس ...

من تو اینستاگرام کارای این کلینیک و دنبال میکنم

خواهرم پیششون تزریق انجام دادن 

میخوام برای لیفت اپتوس مامانمو ببرم

کسی لیفت صورت انجام داده با نخ تجربشو بگه