2777
2789
عنوان

خونریزی واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 4201 بازدید | 48 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوب ببین بدنا باهم فرق میکنن احتمالا شما فکر کردی که دخ ول کامل بوده 

اگه منظورتون به پاره شدن هایمنه که من چندین وقت تو مراجع معتبر دربارش تحقیق کردم. گفته بودن که هایمن مث بافت واژن حالت ماهیچه ای و انعطاف پذیر داره و اصولا پاره نمیشه بلکه تنگ و گشاد میشه. مگر توی روابط خشن که اون اصلا بحثش فرق میکنه خونریزیا عموما بخاطر اسیب به بافت واژن و هایمن و کلا هر چی اون توعه هست و نشونه پارگی رگاست. و گفته بودن که یه رابطه ای که با پیشنوازی درست و کامل انجام بشه و خشونتی نداشته باشه حتی اگه بار اول باشه هم نباید خونریزی داشته باشه

حتما دو طرف اشتباه گرفتن و الا مشکل پیش نمیومد

هر دوتامون بار اولشو گذاشتیم به حساب بار اول بودنش؛ من بعد از اون بار راجع به هایمن تحقیق کردم و فهمیدم علت چیز دیگه‌ایه؛ نمیدونم... شاید بخاطر این بوده باشه که من خجالت میکشیدم و استرس داشتم و همین باعث میشده که خودمو ازاد نکنم یا عضلاتم منقبش بشن و نتونم لذتی ببرم، شااااید...

هر دوتامون بار اولشو گذاشتیم به حساب بار اول بودنش؛ من بعد از اون بار راجع به هایمن تحقیق کردم و فهم ...

شایدم خون بخاطر فشار اومدن به رگ هاس بخاطر رابطه خشن که گفتی 

❤️ لایک نکن لایک نکن گلم❤️
شایدم خون بخاطر فشار اومدن به رگ هاس بخاطر رابطه خشن که گفتی 

اره اینم هست، بعد تازه منم همسرم از لب بازی خوشش نمیاد و منم برا همین هرگز ازش نمیخوام، فکر میکنم شاید قبل از دخول هم امادگیشو پیدا نمیکنم... الان که دارم فکر میکنم هزار تا علت براش وجود داره 😅