2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودش دوست داشت منم اصرار نکردم😢به جاش روسریشو شاد خریدم😂

مبارکش باشه عزیژم

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

وای مانتو خیلی خوشگله چندشداسی مانتوإ؟مبارک باشه

ممنون عزیزم 398 

همون 400دیگه😂قیمتا انقدر بالا بود برای خودم نگرفتم 

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 ›
دختر منم 13  من حاظرم برای دختر کوچیکم 10 ست لباس بخرم برای این دخترم خرید نکنم اصلا سلیقمون ب ...

خب چرا چیزی که میخواد و نمیخرین منم یادمه بچه یودم با مامانممم کلی سر خرید بحث میکردم

عزیزم خریداتون خیلی قشنگن مبارکه انشالله به شادی بپوشه منم امروز یه کفش و یه پوت خریدم پوتاشو حر ...

ممنون عزیزم به سلامتی استفاده کنید

خب چرا چیزی که میخواد و نمیخرین منم یادمه بچه یودم با مامانممم کلی سر خرید بحث میکردم

من برعکسم اصلا بحث نمیکنم دخترمم میگه کدوم میگم هرکدوم خواستی حتی برای لباسای منم دخترم نظر میده

عزیزم خریداتون خیلی قشنگن مبارکه انشالله به شادی بپوشه منم امروز یه کفش و یه پوت خریدم پوتاشو حر ...

کاش عکس میذاشتین من عاشق عکس خریدم🤭😂😍

بعضیهارونمیشه قانع کرد باید ب نفهمیشون احترام  گذاشت 🙂😏

کلیییی مبارکش باشه ان شالله تویه لباس عروس ببینیش🙏😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

خوشگله مبارکش باشه مانتو سکه ای ها امسال مد شده اینجا ۵۰۰ شما چند گرفتی ؟

فرمانده :برو جلو سرباز نترس خدا با ماست  سرباز:اگه خدا با ماست کی با اوناست که دارن اینجور مارو تیکه پاره میکنن