2777
عنوان

عکس بزارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1978 بازدید | 177 پست
فرار کن

اسمت و دیدم یاد چند سال پیش افتادم که دستم با یه پیاله داغ سوخت اولش همه میگفتن داره ناز میکنه😐 بعد یا دایره گندههههه اومد بالا لامصب انقدر گنده بود انگار شصتم دوتا سر داشت نه خشک میشد نه هیچی😂😂😂

ای کسی که داری امضام و میخونی😍 هرچی آرزوی خوبه مال تو💞امیدوارم روزی انقدر خوشبخت باشی و حال دلت خوب باشه که حتی یادت نیاد روزای بدی هم داشتی💕 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسمت و دیدم یاد چند سال پیش افتادم که دستم با یه پیاله داغ سوخت اولش همه میگفتن داره ناز میکنه😐 بعد ...

وای جرررررررر 😂

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
😐💔دیگه چی؟:/

؟

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

همین بود بخدا

دقیقاً یکی از دوستام تا نامزدی کرد همینو گذاشت پروفایلش البته به جای پای مرغ دست خودش بود همینقدر سفید و نازک😅

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
 ها؟ 😐😂💔

این بحث ادامه دارد........

💋💋😐🔫🔫🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️