حتما عزیزم
چیزی ک یاددارمو بهت میگم
ببین لوبیا هارو من ازقبل تواب یروز کامل ۲۴ ساعته توآب خیس میکنم هردوساعت ابشو عوض میکنم تانفخش بره
میپزم و ابکش میکنم توظرف بسته بندی و توفریزر میدازم وقتی غذا میپزم اماده باشه حبوباتم و ب اندازه نیازم ازش برمیدارم
کتری اب رو میذارم بجوشه ب قل قل بیفته
همیشه زعفران دم کرده توبخچال اماده میذارم
یا از روز قبل یا ازقبل پختن دوتا لیمو عمانیو با چنگال سوراخ سوراخ میکنم تویه لیوان میندازم روش ابجوش میریزم و میذارم بمونه تا تلخی لیموها گرفته بشه بعدش ابشو میریزم و لیموها رو توغذا اسفاده میکنم
پیازو خورد میکنی
تفت میدی باروغن کم بعد زردچوبه میزنم
گوشت قرمز باید یساعت قبل پخت ازفریزر خارج بشه تا ب دمای خونه برسه ک موقع پخت هم دیرپز نشه هم کیفیت گوشت پایین نیاد
گوشت رو مکعب مکعب اندازه گردو برش میزنم وقتی پیازطلایی شده اضافه میکنم بهش شعله گازو بلند میکنم تا کیفیت گوشتم ازبین نره و مدام هم میزنم تاوقتی ک رنگ گوشت تغبیر کنه فلفل سیاه یا قرمز میزنم بعد سبزی قورمه مخصوصا گشتیز مهمه و جعفری توش باشه و کمی شنبلیله
تازه تازه خوردمیکنم فریزهم باشه میشه میریزم تو گوشت ی سرتفت میدم ی قاشق رب میزنم تفت میدم همشو باهم و اب درحال جوشو ب گوشت اضافه میکنم ک گوشت شک بهش وارد نشه و دیر پز بشه
ب اندازه ای ک نصف گوشتارو اب بگیره اب میریزم گاهی بیشتر تا اندازه سطح گوشتا
چون قطعات کوچیک هستن زیاداب نمیبره و اب ک درحال جوش خوردنه زیر گازو سوزنی میکنم شعله سوزنی مثل موقع دم کشیدن باشه و ریز ریز بجوشه درقابلمه رو میذارم بره تا یساعتو نیم
تااونموقع درقابلمه دست نمیزنم
نمک ابلیمو مواردین ک باعث دیرپز شدن گوشت میشه و اونارو بعد یساعتو نیم اضافه میکنم ب خورشتم
یساعتو نیم ک رد شد لیمو عمانیو میندازم زعفران خواستی میتونی بزنی نداشتی هم اصلا مشکلی پیش نمیاد
نمک اضافه میکنم بجا لیمو عمانی میتونی ابلیمو بزنی
ابشو چک میکنم لازم بور اضافه میکنم ابجوش
و درشو میذارم نیم ساعت بجوشه
ده دقیقه اخر یدونه عصاره بره پودر میکنم میزنم عصاره بره رو زود ننداز وگرنه خاصیتش ازبین میره و یک قاشق اگر برای تعداد زیاد هست دوقاشق پودر عصاره قورمه سبزی اضافه میکنم و درشو میذارم همچنان سوزنی بجوشه و بعد اماده خوردنه و گوشتها خیلی خوب پختن
لازمه بگم گوشت گوسفند نیاز ب پخت دوساعت الی دوساعتونیم داره و گوشت گوساله ۳ تا ۴ ساعت
بیشتراز این گوشت کیفیت و خاصیتشو ازدست میده و فقط تفالش میمونه انگار خاصیت و ویتامین نداره اشتباهه ک ازصبح تاشب گوشتو بار میذارن
و من همیشه فقط توقابلمه میپزم اصلا گوشتو تو زودپز نمیپزم از کیفیتش کم میشه
وقتی غذا سوزنی بپزه هم خوب جامیفته هم خوب میپزه
گاهی میتونی قلم بخری و بجوشونی و ابشو توظرف تقسیم بندی کنی توفریزز بذاری و هروقت خورشت درست میکنی یتیکه اب قلم هم بندازی خاصیتش بیشتر و لذید بشه