2777
2789
عنوان

اونایی ک اشپزیشون عالیه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1010 بازدید | 44 پست
با عشق آشپزی کردن و از بهترین مواد غذایی استفاده کنی  و خود دست هم خیلی تاثیر داره

بنظرم ب دست نیستش بعضیا خیلی ترفندا میزنن ک خوشمزهمیشه ادویه های خاصی استفاده میکنن و اینا 

چ ((مهم نیست ))هایی ک الکی تایپ کردیم و واقعی دلمون شکست ....💔🥀🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی غذاروبا حوصله وعشق وعلاقه درست کنید وقشنگ جابیفته ورنگ ولعابش عالی باشه وهمچنین برای مزه دارشدن ...

من هم باحوصلعه درست میکنم هم با عشق و علاقه خیلیم اشپزیو دوست دارم ولی غذاهام اونی نمیشن ک دلم میخاد ادویه هم خریدم برا همه غذا ها ولی بازم نمیدنم مشکلش کجاس

قرمه سبزی :اخر پخت شنبلیله خشک تف میدم و ادویه هاتی کارا مخصوص قرمه سبزی می ریزم 

قیمه:چوب دارچین یه تیکه اضافه میکنم و اخر پخت وقتی خاموش کردم چن قطره گلاب 

مرغ :علاوه بر ادویه پودر سیر هم اضافه میکنم 

استامبولی داخل سسش پودر دارچین میزنم 

هر وقت تایپک میزنم معنی اسم دخترمو میپرسن محیصا یعنی برگزیده. 
زمستونا خودم خشک میکنم  اول پوستشو نازک میکنم که اون سفیدا تو پوستش نباشه  بعد میزارم تو ...

اها مرسی گلم حتمن استفاده میکنم ایندفعه 

قرمه سبزی :اخر پخت شنبلیله خشک تف میدم و ادویه هاتی کارا مخصوص قرمه سبزی می ریزم  قیمه:چوب ...

من پودر دارچین میریزم  چوبشو تا الن امتحان نکردم فرق دارن ؟ 

گلاب چیکا میکنه؟

ن مصلن شما قورمه سبزیت خیلی خوشمزه میشه بعد مصلن ادویه خاصی استفاده میکنی یا ی کارایی میکنی ک باعث م ...

حتما عزیزم 

چیزی ک یاددارمو بهت میگم 

ببین لوبیا هارو من ازقبل تواب یروز کامل ۲۴ ساعته توآب خیس میکنم هردوساعت ابشو عوض میکنم تانفخش بره

میپزم و ابکش میکنم  توظرف بسته بندی  و توفریزر میدازم وقتی غذا میپزم اماده باشه حبوباتم و ب اندازه نیازم ازش برمیدارم

کتری اب رو میذارم بجوشه ب قل قل بیفته

همیشه زعفران دم کرده توبخچال اماده میذارم

یا از روز قبل یا ازقبل پختن دوتا لیمو عمانیو با چنگال سوراخ سوراخ میکنم تویه لیوان میندازم روش ابجوش میریزم و میذارم بمونه تا تلخی لیموها گرفته بشه بعدش ابشو میریزم و لیموها رو توغذا اسفاده میکنم 

پیازو خورد میکنی

تفت میدی باروغن کم بعد زردچوبه میزنم 

گوشت قرمز باید یساعت قبل پخت ازفریزر خارج بشه تا ب دمای خونه برسه ک موقع پخت هم دیرپز نشه هم کیفیت گوشت پایین نیاد

گوشت رو مکعب مکعب اندازه گردو برش میزنم وقتی  پیازطلایی شده اضافه میکنم بهش شعله گازو بلند میکنم تا کیفیت گوشتم ازبین نره و مدام هم میزنم تاوقتی ک رنگ گوشت تغبیر کنه فلفل سیاه یا قرمز میزنم  بعد سبزی قورمه مخصوصا گشتیز مهمه و جعفری توش باشه و کمی شنبلیله

تازه تازه خوردمیکنم فریزهم باشه میشه میریزم تو گوشت ی سرتفت میدم ی قاشق رب میزنم تفت میدم همشو باهم و اب درحال جوشو ب گوشت اضافه میکنم ک گوشت شک بهش وارد نشه و دیر پز بشه

ب اندازه ای ک نصف گوشتارو اب بگیره اب میریزم گاهی بیشتر تا اندازه  سطح گوشتا 

چون قطعات کوچیک هستن زیاداب نمیبره و اب ک درحال جوش خوردنه زیر گازو سوزنی میکنم شعله سوزنی مثل موقع دم کشیدن باشه و ریز ریز بجوشه درقابلمه رو میذارم بره تا یساعتو نیم 

تااونموقع درقابلمه دست نمیزنم 

نمک ابلیمو مواردین ک باعث دیرپز شدن گوشت میشه و اونارو بعد یساعتو نیم اضافه میکنم ب خورشتم

یساعتو نیم ک رد شد لیمو عمانیو میندازم زعفران خواستی میتونی بزنی نداشتی هم اصلا مشکلی پیش نمیاد

نمک اضافه میکنم بجا لیمو عمانی میتونی ابلیمو بزنی

ابشو چک میکنم لازم بور اضافه میکنم ابجوش

و درشو میذارم نیم ساعت بجوشه

ده دقیقه اخر یدونه عصاره بره پودر میکنم میزنم عصاره بره رو زود ننداز وگرنه خاصیتش ازبین میره و یک قاشق اگر برای تعداد زیاد هست دوقاشق پودر عصاره قورمه سبزی اضافه میکنم و درشو میذارم همچنان سوزنی بجوشه و بعد اماده خوردنه و گوشتها خیلی خوب پختن

لازمه بگم گوشت گوسفند نیاز ب پخت دوساعت الی دوساعتونیم  داره و گوشت گوساله ۳ تا ۴ ساعت

بیشتراز این گوشت کیفیت و خاصیتشو ازدست میده و فقط تفالش میمونه انگار خاصیت و ویتامین نداره اشتباهه ک ازصبح تاشب گوشتو بار میذارن

و من همیشه فقط توقابلمه میپزم اصلا گوشتو تو  زودپز نمیپزم از کیفیتش کم میشه

وقتی غذا سوزنی بپزه هم خوب جامیفته هم خوب میپزه

گاهی میتونی قلم بخری و بجوشونی و ابشو توظرف تقسیم بندی کنی توفریزز بذاری و هروقت خورشت درست میکنی یتیکه اب قلم هم بندازی خاصیتش بیشتر و لذید بشه

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

حتما عزیزم  چیزی ک یاددارمو بهت میگم  ببین لوبیا هارو من ازقبل تواب یروز کامل ۲۴ ساعته ت ...

لوبیا هم بهمراه نمک اضافه میکنم  ازقلم افتاد

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

ادویه چیا استفاده میکنی کلن  یا مصلن ادویه خوب میشناسی برا خوشمزه تر شدن غذا

من يك ادويه مخلوط از يك پيجي خريدم

فقط ازين استفاده ميكنم مدت هاست براي كليه غذاهام..

براي بعضي غذاها چيزايي اضافه ميكنم.

مثلا:

غذاي عربي بخوام بپزم چوب دارچين/هل درسته/اسلايس زنجبيل خشك اضافه ميكنم.

غذاي دريايي و شمالي بخوام سير درسته يا پودرش .

به بعضي عذاها گلاب 

بستگي داره

💕

گلاب برا چی؟  ادویه چیا استفاده میکنی؟  گلاب چیکار میکنه ؟

طعمشوخوب میکنه

ادویه فلفل و زردچوبه ونمک..

وقتی مرغ روسرخ میکنم بهش زردچوبه میزنم گلاب  دوسه قاشق میریزم

فلفل دلمه و هویج هم‌توش میریزم

آبش که کمترباشه غلیظ تر وبهتره کلا طعمش

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا
من هم باحوصلعه درست میکنم هم با عشق و علاقه خیلیم اشپزیو دوست دارم ولی غذاهام اونی نمیشن ک دلم میخاد ...

اعتماد به نفس تون روبالا ببراحساس میکنم ازاون دسته کسانی هستی غذا یاهرکاری که میکنی به طبع خودت نیست ولی چیزهای دیگران خوب میبینی وبرتری داره به هرچیز وکارخودت 

سعی کن حتی اگه هرکاری که میکنی مثلا همین غذا که درست میکنی اگه واقعا هم کامل ودرجه یک نیست بااعتمادبه نفس اونوروبهترین ببین وکم کم کمبودها ونواقص ش روبرطرف کن ولی هرگز بدبودن یابه دلت ننشستن ش روجارنزن ..

..همیشه بدون باش توبهترینی وبازم بهترینی وهمیشه بهترین باقی میمونی ..... 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
من همه مواد جدا سرخ میکنم و ادویه میزنم هیچی تو سره هم نمی‌ریزمخیلی وقت میزارم واسشمخصوصا پیازززواسه ...

به منم کمک کن 😢 اصلا هر چی میپزم بد مزه هستن مخصوصا مهمون میاد استرس منو میکشه خیلی از شوهرم خجالت میکشم بخاطر غذاهام

2790
2778
2791
2779
2792