2777
2789
متولد 86 هستی بعد دوس پسر داری ؟

خدا به دادمون برسه 🤦‍♀️😅🤦‍♀️

تو از هر در که باز آیی بدین خوبی و زیبایی     دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی 😍😍بهترین خودت باش حتی سخت ترین شرایط زندگیت مطمئن باش که خدایی که اون بالاس  خودش هواتو داره .خدایا توکل بر خودت که جز تو کسی را ندارم ای مهربانترین مهربانان 🥰🥰
لطفا بیاید بگید چجوری به ماماناتون گفتین دوست پسر دارید

چون با عموم اختلاف سنی کم داریم مثه داداشمه باهم بزرگ شدیم پیش ماهم زندگی میکنه به اون گفتم بعدش کمکم کرد به مامان بابام گفتم😐🤝به همین راحتی

چقد بغضه پشت خنده هام🙃🖤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو میخوای بری بگی دوست پسر دارم 

من نمیتونم بگم حتی پشه نر رد شد از کنارم  

ای روشنی نور✨ای روشنی بخش نور🌿ای آفریننده ی نور✨ای گرداننده ی نور🌿ای به اندازه ساز نور✨ای روشنی هر نور🌿ای روشنایی پیش از هر نور✨ ای روشنایی پس از هر نور🌿ای روشنایی بر فراز هر نور✨ ای نوری که مثل تو نوری نیست🌿 جز استاتر کسی ریپ نزنه خصوصا در مسائلی که نظر من با شما فرق داره-من فقط نظرم با تو فرق داره دشمنت که نیستم پس احترام خودت رو نگه دار 💛💜💜BTS💜💜 BTS and ARMY forever 😍🥺 تهیونگ نی نی سایت می باشم 😃😃 مخالف سرسخت نژاد پرستی و طرفدار برابریِ جنسیتی 😎🌿✨
خواهر زاده من ۸۷  ۳ بار تا الان دوس پسر عوض کرده😐😐😐😂😂😂😂

بخدا اینا از الان دنبال دوس پسر اینان 

موندم تو نسل بعدی آدم متاهل آگه دوس پسر داشته باشه هم مشکلی نباشه

حتما پیش هم نمیرین بیشترمجازی هست

اتفاقا برعکس کاملا

تو از هر در که باز آیی بدین خوبی و زیبایی     دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی 😍😍بهترین خودت باش حتی سخت ترین شرایط زندگیت مطمئن باش که خدایی که اون بالاس  خودش هواتو داره .خدایا توکل بر خودت که جز تو کسی را ندارم ای مهربانترین مهربانان 🥰🥰
لطفا بیاید بگید چجوری به ماماناتون گفتین دوست پسر دارید

مامانم خودش خبر دار شده بود بهش گفتم کات کردم(مامانم ادم فوق العاده ای خیلی مهربونو پایست و روشن فکر)گفت باشه تقریبا سه ماه بعدش خاله نامردم ی جوری به مادرم گفت ک تا دوروز قهر بود باهام حرف نمیزد اما کم کم از پسره خوشش اومد الان به مامانم میگه مامانجون مامانمم بهش میگه پسر عزیزم ادم بده هم منم😂😂😂😂😕

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

بخدا اینا از الان دنبال دوس پسر اینان  موندم تو نسل بعدی آدم متاهل آگه دوس پسر داشته باشه هم م ...

😑😑آره واقعا 

دیگه الان دوس پسر دوس دختر داشتن این قد عادی شده 

هر کی نداشته باشه اصلا آدم حسابش نمیکنن میگن اسکله طرف😐