2777
2789
اینا همونایی ان که پیگن خرما رو به تعداد فرد بخورید،نه زوج عطسه اومد صبر کنید قیچی رو به هم نزنین ...

خرما درسته چون یک حدیث از پیامبر هست

خانوم معلم آیندم😍‌ واسه حاجتم میشه صلوات بفرستید؟🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خرما درسته چون یک حدیث از پیامبر هست

دقیقا منتظر بودم یکی اینو بگه😆😆😆

مثلا شما دو تا خرمای کوچیک بخوری بدتره تا ۵ تا خرمای بزرگ بخوری؟!

هر چی با عقلت جور در نیومد رو بریز دور!وگرنه واقعا فرقی با اونی که میگه ۱۳ عدد نحسیه نداری

دقیقا منتظر بودم یکی اینو بگه😆😆😆 مثلا شما دو تا خرمای کوچیک بخوری بدتره تا ۵ تا خرمای بزرگ بخوری ...

عزیزم شما اطلاعات نداری‌پیشنهاد میکنم حدیث پیامبر رو حتما مطالعه کن

عزیزم شما اطلاعات نداری‌پیشنهاد میکنم حدیث پیامبر رو حتما مطالعه کن

من کامل و جامع اطلاعات دارم.بر خلاف شما،غیر از کتابای حدیث که معلوم نیس چند تاشون جعلیه، کتابای علمی هم زیاد میخونم.

و وافعا میترسم از ادمایی که فقط یه کتاب خوندن و همونو هم میپرستن.

اگر رو حساب حرف شما باشه،امام صادقم گفته پیاز بخورید تا دهان شما خوشبو شود!

من مذهبی نیستم ولی شما که هستی،هر حرفی رو به اسم بزرگان دینت نزن که باعث شه دیگران دینت رو به سخره بگیرن

من کامل و جامع اطلاعات دارم.بر خلاف شما،غیر از کتابای حدیث که معلوم نیس چند تاشون جعلیه، کتابای علمی ...

رسول خدا(ص) در روز عید فطر از منزل خارج نمی‌شد، مگر این‌که سه، پنج، هفت و ... خرما را به صورت فرد تناول می‌کرد».

رسول خدا(ص) فرمود: «هر کسی هفت عدد خرما را هنگام خواب بخورد، از درد قولنج شفا می‌یابد و سموم و انگل از بدن او دفع می‌شود».

پیامبر اسلام(ص) فرمود: «کسی که هنگام صبح، هفت خرما بخورد، سم‌ها تا شب ضرری به او نمی‌رساند»

امام صادق‌(ع) فرمود: «کسی که هفت عدد خرمای عجوه را هنگام خواب بخورد، کرم‌ها را از بدنش پاک می‌کند»

امام صادق(ع) فرمود: «هر کسی روزى هفت دانۀ خرماى عجوه باغستان عالیه را ناشتا بخورد، زهر و سحر و شیطان به او ضرری نمی‌رساند»

شما به قران که اعتقاد داری ؟؟
پیشنهاد میکنم دوتا سوره با معنی بخون و معنیش رو متوجه بشو

دلیل نداره شما اعتقاد نداری به رسول خدا مام نداشته باشیم