2777
2789
عنوان

الان جنگ شد؟😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1366 بازدید | 44 پست
نه میگه هدف جنگ نیست ولی این وسط آمریکا شده آتیش بیاره معرکه 

اون آشغال تو هر سوراخی باید انگشت کنه

انگلیس و فرانسه هم همینطور 

خیلی خواهان جنگ بودن

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
پوتین هدفش غیر نطامی کردنه اوکراینه اوکراینم حقشه خیلی زر زر میکرد  

هیچ کشوری حقش جنگ نیست

پوتین دوس نداره اوکراین عضو ناتو باشه هنوز کشورهایی مثل اوکراین و لیتوانی و...برای روسیه حکم شوروی رو دارن جدا از مسائل نظامی احتمال قوی رویای بازسازی شوروی رو داره

مردم اوکراین ازادن که متحد غرب باشن یا متحد شرق.چرا روسیه باید تعیین تکلیف کنه براشون🤷🏻‍♀️چون‌ متحد جمهوری اسلامیه دلیل نداره از هر اقدامش دفاع کنین 

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خواهر من اگر قرار بود جنگی به ایران کشیده بشه اون دیوانه های طالبان میکردن اینکارو 😅این یه چیزیه بی ...

😭😭😭کلا از همه چی میترسم 

جنگ

زلزله 

سیل 

کروناااااا

و....

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی. 
هیچ کشوری حقش جنگ نیست پوتین دوس نداره اوکراین عضو ناتو باشه هنوز کشورهایی مثل اوکراین و لیتوانی و. ...

عزیزم وقتی اوکراین میخواد عضو ناتو بشه هدفش اینه که روسیه رو تجزیه کنه چرا باید روسیه ساکت باشه؟!

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)   
جدی می گی اینو

آره چندوقت پیشم باز نمیدونم بتکجا درافتاده بود مردم میگفتن جنگ میشه یکی‌دوتا موشک زد بعد تموم

سیاست اینطوره بعضی وقتا براهم شاخ‌وشونه میکشن

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌
عزیزم وقتی اوکراین میخواد عضو ناتو بشه هدفش اینه که روسیه رو تجزیه کنه چرا باید روسیه ساکت باشه؟!

میگم شما اطلاعاتتون بالاس؟؟؟

الان وضعیت طلا و نفت و دلار چی میشه با جنگ؟؟؟

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

اوکراین میخواد روسیه رو تجزیه کنه؟😐

اوکراین میخواد عضو ناتو باشه روسیه ترسیده چون اگه اکراین به ناتو بپیونده احتمال قوی تسلیحات و موشک و ...نزدیک مرز روسیه مستقر میکنن..اوکراین یا هر کشور دیگه بعیده فکر تجزیه روسیه به سرش بزنه من تاحالا همچین چیزی رو نشنیدم 

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
اون آشغال تو هر سوراخی باید انگشت کنه انگلیس و فرانسه هم همینطور  خیلی خواهان جنگ بودن

اشکال نداره بزنه جنگ جهانی بشه البته خدایی نکرده ولی

ایشالا همشونو یر به یر میکنیم 

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)   
آره چندوقت پیشم باز نمیدونم بتکجا درافتاده بود مردم میگفتن جنگ میشه یکی‌دوتا موشک زد بعد تموم سیاست ...

یغنی اوکراین انقدر خره که با دو سه تا موشک بترسه 

حتما پشتش به جایی گرم هست که این همه زر زده

اوکراین میخواد روسیه رو تجزیه کنه؟😐 اوکراین میخواد عضو ناتو باشه روسیه ترسیده چون اگه اکراین به نا ...

خب دیگه خبر نداری 

هدف تجزیه کردن روسیه است 

میخواد عضو ناتو بشه که روسیه رو تجزیه کنه