2777
2789
عنوان

حس شیشمی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 29 پست
ببین من در مورد روابطت باهاش گفتم خودت میدونی چرا رفته دوست داره ولی بقیشو خودت میدونی ولی یادت باشه ...

اجی بخدا ارع ولی خیانت میکنه من خودم ولش کردم 

بگو اللهم عجل لولیک الفرج واسه ظهور
عزیزم این چیزا فقط جنبه فان داره،قرار نیست کسی ناراحت بشه،شما فقط حست رو میگی،حالا من ناراحت نمیشم ا ...

کار میخوای ولی تلاش لازمرو نمیکنی خیلی اتفاقی کار پیدا میکنی  

بچه دارم میشی ولی براش سختی میکشی ولی نوزاد قدم داری

ظاهر تکمیل از درون پوچ ،حکایت خیلی هاست 😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار میخوای ولی تلاش لازمرو نمیکنی خیلی اتفاقی کار پیدا میکنی   بچه دارم میشی ولی براش سختی میک ...

دقیقا همینطوره،حالا بنظرتون آزمون استخدامی سال بعد قبول میشم؟زمان بارداری رو میتونی بگی؟

عاقلان نقطه پرگار وجودند ولی،عشق داند که در این دایره سرگردانند.
دقیقا همینطوره،حالا بنظرتون آزمون استخدامی سال بعد قبول میشم؟زمان بارداری رو میتونی بگی؟

ببین به همین دوستمون قبل شما گفتم از هیچکس وقت نخواین چرا تاثیر گذاره  و تعویق میندازه تو کائنات تاثیر داره فقط کلی میگم تو اتفاقی کار پیدا میکنی خیلی خیلی اتفاقی ، برا بچه هم خیلی پیگیر باش و حتما دکتر برو

ببین به جنبه دوستی نگاه کن تو کیسای بهتر در راه داری

اجی جونم مرسی خیلی اذیتت کردم چطور میگی دوسم دارع اما از جنبه رل و دوستی منو میبینه؟

بگو اللهم عجل لولیک الفرج واسه ظهور
ببین به همین دوستمون قبل شما گفتم از هیچکس وقت نخواین چرا تاثیر گذاره  و تعویق میندازه تو کائنا ...

مرسی عزیزم،میشه درخواست منم قبول کنی؟

عاقلان نقطه پرگار وجودند ولی،عشق داند که در این دایره سرگردانند.
اجی جونم مرسی خیلی اذیتت کردم چطور میگی دوسم دارع اما از جنبه رل و دوستی منو میبینه؟

تو به دوست داشتن عاقبت دارفکر میکنی اما اون به تعهد فکر نمیکنه

تو به دوست داشتن عاقبت دارفکر میکنی اما اون به تعهد فکر نمیکنه

سلام خسته نباشید 

عزیزم اون چیزی که توی ذهنم هست اتفاق میفته؟ 

درباره خودم چی حس می کنین؟ 

اگه تونستین جواب بدین 

ممنون 🧡

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می کنه و اولین بچش رو ده سال بعد به دنیا میاره ، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می کنه و اولین بچش رو سال بعدش به دنیا میاره، یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل میشه ولی پنج سال بعدش کار می کنه یکی بیست و نه سالگی فارغ التحصیل میشه و بلافاصله کار مورد علاقشو پیدا می کنه یکی سی سالگی رئیس شرکت میشه و چهل سالگی فوت می کنه یکی توی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت میشه و تا نود سالگی زندگی می کنه ، تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر ، تو توی زمان خودت زندگی می کنی پس آروم باش ، از زندگی لذت ببر خودت رو با دیگری مقایسه نکن