2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1394 بازدید | 108 پست
وای جوونامون چقد هوووولن والا ما ۱ سال و ۲ ماهه عقدیم،عروسیمونم ۳ ماه دیگس،تا حالا حرفشو نزده نمید ...

نه شما عجیبی نه اونا

هرکی یجوره هردوشم عادیه

متاسفانه بعضی ها رو نمیشه قانع کرد؛ باید به نفهمیشون احترام گذاشت 😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه شوهرشم به داداشش بگه رابطه داریم😐

خب بعضیا راحتن با هم.مثلا من با همه نا راحتم به جز دوتا دوستام.مثلا یکیو میشناختم با مادرش از رابطه و اینا خیلی واضح حرف میزدن😐

در زمان نامناسب،در مکان نامناسب چشم به جهان گشودیدم😐                                        Sweat dreams Are made of these       Who am I to disagree? 
اول تیر عقد کردم اول اذر کارای طلاق ب هیچ وجه رابطه دخولی در عقدو پیشنهاد نمیکنمممممم درس ...

شما رابطه دخولیم میکردی اسمشو پاک میکردن 

پزشکی قانونی  قدرت تشخیص نداره عزیزم

[QUOTE=227820377]خوبه شوهرشم به داداشش بگه رابطه داریم😐[/QUOT مرد با زن فرق داره😐منظور من دوتا خو ...

همونقدر که برادرشوهرش نامحرمه،خواهرزنم هست

مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:**   +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا                       - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم):                           دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙
من عروسیم چندماه بعده  عقد بودم و همین چندوقت قبل رابطه کامل داشتم  و پشیمونم الان  ...

وا

خب شوهرته نشونه ی علاقشه این افکار بیمارگونت رو برو مشاور قبل اینکه بری زیر یه سقف حل کن

متاسفانه بعضی ها رو نمیشه قانع کرد؛ باید به نفهمیشون احترام گذاشت 😆

دوتاخواهریم مادرمون شخصیت خشکی داره بخاطرهمین از بچگی حرفامونوبهم میگیم اختلاف سنیمون ۵ساله

خیلیم خوبه که با هم راحتین 

درمورد سوالت هم به نظر من تا جایی که امکان داره رابطه کامل در دوران عقد نداشته باشن خیلی بهتره 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
وای جوونامون چقد هوووولن والا ما ۱ سال و ۲ ماهه عقدیم،عروسیمونم ۳ ماه دیگس،تا حالا حرفشو نزده نمید ...

منم نامزدم میگ تا شب عروسی کارت ندارم😁ینی همه جیز ب جز...  

میدونی ک این ی جور احترام ب ماست

با ارزوی رهایی از ارزوها... 

از همین اول کار خودشو شل نکنه...بزار سخت بدست بیاد درسته همسرشه ولی زود وا نده من خودم یکسال نامزدم هشت ماهه عقدم هنوز وا ندادم

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡