2777
2789
عنوان

خیانت!

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 47 پست
خب الان با همسرتی؟

من نزدیک 8ماهه که اثاثهامو به خاطر شرایط همسرم اوردم خونه مامانم و تقریبا چهار پنج ماهه که به طور جدی به همسرم گفتم میخام جدا بشم و همسرم الان از دی ماه به خاطر  اعتیاد کمپه. 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یکی مثه تو از همین در اومد نشست زیر پای شوهر من کم کم از کمک کردن و راهنمایی گرفتن رسیدن به عشقبازی ...

اون هرزه رو جرش بده بعدم شوهرتو

میرَقصانَم زِندِگی را به سازِ آرِزوهایَم .
مشکلت با شوهرت چیه

همسرم اعتیاد داره و اینکه دو سال پیش بهم خیانت کرد اما بخاطر بچم موندم اما اعتیادش بیشتر و بدتر شد خیلی چیزا رو از دست دادم اما گفتم بمونم شاید درست بشه اما نشد یه بار کمپ رفت اما اومد مجدد شروع کرد الانم که از دی ماه کمپ رفته. 

من نزدیک 8ماهه که اثاثهامو به خاطر شرایط همسرم اوردم خونه مامانم و تقریبا چهار پنج ماهه که به طور جد ...

حتی اگه بدترین  مرد دنیا هم باشه حقش خیانت نیست  چه زن چه مرد 

تا طلاق نگرفتی دنبال کس دیگه نرو 

تازه بعد طلاقت هم دنبال  مرد متاهل  نرو 

من نزدیک 8ماهه که اثاثهامو به خاطر شرایط همسرم اوردم خونه مامانم و تقریبا چهار پنج ماهه که به طور جد ...

خب عزیزم دلت واسه همسر اون اقا نمیسوزه؟

خودت اگر زندگی خوبی داشتی و یه خانم اینجوری با شوهرت در ارتباط بود چه حالی داشتی؟

چون توی زندگیت به مشکل برخوردی دلیلی نداره بخوای یه زن دیگه رو بدبخت کنی.

رابطتتون با هم در چه حده؟

اون اقا چرا راضی شد به این ارتباط؟

همسر اون اقا چه گناهی داره؟

خدا از همچین ادمایی نگذره منم تاوان هوسبازی یه زن هرزه رو با شوهرم دادم اونم به شوهرم میگفت من از زندگیم راضی نیستم شوهرش تحصیلکرده پولدار خانواده دار عاشق زنش بود بدبخت ماهی یبار میومد خونه  میرفت کشورای عربی برای پروژه های ساخت و ساز اونوقت زنش اینجا لنگاشو میداد بالا واسه امثال شوهر من ک آه نداره با ناله سودا کنه تازه ریخت و قیافشم ناخون کوچیکه اون اقا نمیشد بدتر اینکه شوهرش رفیق شوهرم بود 

باز یادم افتاد داغ دلم تازه شد هرزه به شوهرم میگفت بیا ازدواج کنیم این بهش میگفت آخه من زن و بچه دارم میگفت اونم درست میشه پبشنهاد س.ک س میداد من نمیدونم انجام دادن یا نه هرچی بود رو به خدا واگذار کردم ک اون زن یه روز مثه سگ واسه یه لقمه نون التماس مردم کنه و از تو جوب روزی جمع کنه نه آبرو براش بمونه نه تن سالم 

حشمت فردوس یجا تو فیلم میگه : شنیدی میگن مردی و مردونگی؟ اشتباه میگن این دوتا شبیه هم هستن ولی یکی نیستن مردونگی یعنی بخشش ،یعنی گذشت ،یعنی دستِ پاک داشتن چشمِ پاک داشتن ،دلِ پاک داشتن اینا یعنی مردونگی .اون روزی که داشتن رو اینا اسم میزاشتن همه اون کسایی ک اونجا بودن مرد بودن پارتی بازی کردن اسمشو گذاشتن مردونگی  همه مردا مردونگی ندارن ولی خیلی از زنا هستن که همه این خصلتارو باهم دارن ..... خلاصه ک خواستم بگم اگه یکی دورتونه ک  اینارو تو وجودش داره ب جنسیتش نگاه نکنین بچسبید بهش این همون کسیه که میتونین بهش تکیه کنین حتی اگه یه دختر ۱۶ ساله اس یا خانوم ۷۰ ساله ........
وای مگه میشه اخه چیزی نگفت چه دنیای بدی شده . تا وقتی خودمون به همجنسامون رحم نمیکنیم میخوایم چی در ...

منم از همین حسی که پیدا کردم و از اینکه اینکارو کردم ناراحتم دلم نمیخاد چون واقعا خانواده ش گناه ندارن. از همین ناراحتم. 

خدا از همچین ادمایی نگذره منم تاوان هوسبازی یه زن هرزه رو با شوهرم دادم اونم به شوهرم میگفت من از زن ...

به شوهرش میگفتی 

آبروشون میبردی 

نباید ساکت باشی 

باید یه حرکت کنی خدا هم کمکت کنه

اون هرزه رو جرش بده بعدم شوهرتو

هی خواهر اب از اسیاب افتاد شوهرم دهنمو بست بعدم ترسید شوهر زنه با خانواد بیان سراغش چون مرده رفیق خودشه از ترس اینکه لو نره مانع شد هرچند من از طریق دیگه به زنه فهموندم و تهدیدش کردم عکس خودش شوهرش و شماره شوهرشو براش فرستادم و... اونم ترسید و کنار کشید 

ولی در کل خودم  از ترس اینکه دست برادرام به خونش آلوده نشه نزاشتم قضیه لو بره ترسیدم زندگیشون بخاطر هرزگی شوهرم تباه شه

حشمت فردوس یجا تو فیلم میگه : شنیدی میگن مردی و مردونگی؟ اشتباه میگن این دوتا شبیه هم هستن ولی یکی نیستن مردونگی یعنی بخشش ،یعنی گذشت ،یعنی دستِ پاک داشتن چشمِ پاک داشتن ،دلِ پاک داشتن اینا یعنی مردونگی .اون روزی که داشتن رو اینا اسم میزاشتن همه اون کسایی ک اونجا بودن مرد بودن پارتی بازی کردن اسمشو گذاشتن مردونگی  همه مردا مردونگی ندارن ولی خیلی از زنا هستن که همه این خصلتارو باهم دارن ..... خلاصه ک خواستم بگم اگه یکی دورتونه ک  اینارو تو وجودش داره ب جنسیتش نگاه نکنین بچسبید بهش این همون کسیه که میتونین بهش تکیه کنین حتی اگه یه دختر ۱۶ ساله اس یا خانوم ۷۰ ساله ........
الان با شوهرت زندگی میکنی؟

اره عزیزم یه دختر ۴ ساله دارم مجبورم تا بزرگ شدنش ک بتونم با اختیار خودش ببرمش صبر کنم

اره عزیزم یه دختر ۴ ساله دارم مجبورم تا بزرگ شدنش ک بتونم با اختیار خودش ببرمش صبر کنم

اون خانم و همسرتون فهمیدن متوجه شدی؟

چیزی به اون زن نگفتی؟

الان رابطتت با شوهرت چطوره؟