2777
2789
عنوان

چت شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 48 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسر من گاهی ، به ندرت بنا به شرایط کاریش با خانوم ها پیام میده  رسمی و در حد یکی دو پیام می‌ف ...

این خوبه،از این دارم جر میخورم ک دختره هیچ صنمی باهاش نداشت

بستگی داره چقدر به شوهرتون اعتماد داشته باشین.

با اینکه گوشی شوهرم راحت در اختیارمه اما اصلا تو شبکه های اجتماعیش نمیرم مگر اینکه خودم نت نداشته باشم بخوام با دوستم حرف بزنم میرم تو واتساپ اون.

گاهی وقتا یه سری چیزایی که میبینم انقدر حقیقت ساده و پیش پا افتاده و بی اهمیتی داره اما ما خنما بخاطر روحیه ی خود ازاری که داریم متاسفانه هزار و یک دلیل وحشتناک بهش میچسبونیم.

Army for ever💜
اینک چیزی نیست چن وقت قبل ی خانومه تو اینستا ب شوهرم پیام داده بیا خونه امشب شب جمعس تنهام🙁ادرسشم د ...

بعدچی شد

هرآدمی که باهاش روبه رو میشیم مشغول جنگیدن با نبردیِ که ماهیچی ازش نمیدونیم! یکم « مهربون تر » باشیم
بستگی داره چقدر به شوهرتون اعتماد داشته باشین. با اینکه گوشی شوهرم راحت در اختیارمه اما اصلا تو شبک ...

بهش اعتماد ندارم،به خاطر حرف های خودش،چون تو مجردیشم با یه زنه خیابونی رابطه کامل داشته،خودش بهم گف،دوست دخترهم زیاد داشته