2777
2789
عنوان

عکس خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 45 پست
بلی ۳۰ به بالاس

خوب خوبه شیک و رسمی کفش هم حتما پاشنه دار ...شلوار کرمی خوبه...شالتم اگه کرمی بود توش نوار زری یا طلایی دار خوب بود ...چون شال و شلوار تیر خیلی خف میشه..کیفو کفش کرمی...در کل کرم رو اضافه کن

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عکس مانتوروهم حذف میکنید 😒 اسی یه وقت وقیح مانتو ت رو نزاره توآلبومش 

اینایی که عکس خودشونو میزارن چطوری میتونن واقعا

من همش استرس دارم زود حذف کنم🤦‍♀️

خوبه عزیزم مبارکت باشه هرکسی یه سبک لباس میپوشه قرارنیس همه مث هم لباس بپوشن یاهمیشه یه سبک آدم شاید دلش خواس سبک لباسش رو برای تنوع عوض کنه 

اینوگفتم واسه اونایی که گفتن خوب نیس

خوبه عزیزم مبارکت باشه هرکسی یه سبک لباس میپوشه قرارنیس همه مث هم لباس بپوشن یاهمیشه یه سبک آدم شاید ...

منم بیشتر اسپورت میپوشم

گفتم یه مجلسی هم بگیرم

اگه دوست داشتی تاپیک آخرم عکس مانتو من روهم ببین من ۲۲سالمه همیشه جلو باز و بلند میپوشم اینبار دلم کشید یه سبک دیگه برداشتم ولی چون تاحالانپوشیدن دودلم ولی بازم میگم قرار نیس که همیشه یه مدل باشی تاجوونی هرمدلی دوست داری بپوش و به خودم دلداری میدم😅

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز