24 ساعت بیرونه ت قفس نمیمونه حتی شبا ک مخابیم بالا قفس مزاریم
اولا که احتمال اینکه زیره دست و پا له بشه زیاده و اینا یهو که در باز میشه از خونه میزنن بیرون تو اینستا هم ببینی زیاده آگهی عروس گم شده بعدشم یه مشکلی دیگه که هست اینا همه پرزای فرش و همه چیزو نوک میزنن منم عروس دارم دکتر گفت هفته ای یکبار بیشتر بیرون نیاریذ
جمله ای که همیشه با خودم تکرار میکنم آروم باش هیچ حاله بدی موندگار نیست تو خدا رو داری / بخاطر شرایط بد روحیم در عرض یک سال ۲۰ کیلو اضافه وزن پیدا کردم به امیده روزی که بتونم پولمو پس بگیرم و اضافه وزن نداشته باشم
کاربر مثلا محترم ! کجای زندگیمی ؟ هیچ جا😏 پس عقاید و نظرات من بهت ربطی نداره 😁 با احمق بحث نمیکنم و میگذارم در دنیای احمقانه خودش خوشبخت زندگی کند بنابراین حق باشماست 😉
کاربر مثلا محترم ! کجای زندگیمی ؟ هیچ جا😏 پس عقاید و نظرات من بهت ربطی نداره 😁 با احمق بحث نمیکنم و میگذارم در دنیای احمقانه خودش خوشبخت زندگی کند بنابراین حق باشماست 😉
فقط ارزن نده ضعیف میشه سرلاک خالی کافیه بیسکویت نده
ینی به دوتاش سرلاک بدم؟