2777
2789
24 ساعت بیرونه ت قفس نمیمونه حتی شبا ک مخابیم بالا قفس مزاریم

اولا که احتمال اینکه زیره دست و پا له بشه زیاده و اینا یهو که در باز میشه از خونه میزنن بیرون تو اینستا هم ببینی زیاده آگهی عروس گم شده بعدشم یه مشکلی دیگه که هست اینا همه پرزای فرش و همه چیزو نوک میزنن منم عروس دارم دکتر گفت هفته ای یکبار بیشتر بیرون نیاریذ

جمله ای که همیشه با خودم تکرار میکنم آروم باش هیچ حاله بدی موندگار نیست تو خدا رو داری / بخاطر شرایط بد روحیم در عرض یک سال ۲۰ کیلو اضافه وزن پیدا کردم  به امیده روزی که بتونم پولمو پس بگیرم و اضافه وزن نداشته باشم 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چه نازننن خدااا

منم دلم سفید میخاد

من زردشو دارم و خاکستری رنگشو

کاربر مثلا محترم ! کجای زندگیمی ؟ هیچ جا😏 پس عقاید و نظرات من بهت ربطی نداره 😁 با احمق بحث نمیکنم و میگذارم در دنیای احمقانه خودش خوشبخت زندگی کند بنابراین حق باشماست 😉
چه نازننن خدااا منم دلم سفید میخاد من زردشو دارم و خاکستری رنگشو

چشات ناز میبینه 

آلبینو یکم قیمتش بالاس ولی خیلی خوبن 🥺مث فرشته ها

میخاستم عکس بگیرم دیدم جلو دیوار باشه فقط دوتا چشم معلومه😂💔

شرایط نگهداریشو میگین درست

مال من یکیش ارزن میخوره

به یکی دیگشم بسکویت مادر و سرلاک میدم

کاربر مثلا محترم ! کجای زندگیمی ؟ هیچ جا😏 پس عقاید و نظرات من بهت ربطی نداره 😁 با احمق بحث نمیکنم و میگذارم در دنیای احمقانه خودش خوشبخت زندگی کند بنابراین حق باشماست 😉
چشات ناز میبینه  آلبینو یکم قیمتش بالاس ولی خیلی خوبن 🥺مث فرشته ها میخاستم عکس بگیرم دیدم جل ...

آره خیلی نازن

گوگولین

صب کن منم عکس بگیرم از عشقام

فقط ارزن نده ضعیف میشه سرلاک خالی کافیه بیسکویت نده

ینی به دوتاش سرلاک بدم؟