2777
2789
عنوان

الکل باعث تاخیر در پر.یود میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11014 بازدید | 32 پست
ورزشم میکنم، .ولی مفید بوده برای دردش و منظم بودنش، این ماه فک کنم بخاطر الکل کوفتی باشه، نمیدونم چک ...

این ماه هم تحمل کن اگه دیدی چند ماه نامنظم شد سونو بده کیست نداشته باشی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این ماه هم تحمل کن اگه دیدی چند ماه نامنظم شد سونو بده کیست نداشته باشی

کیست دارم ولی یه مدت منظم شده بود

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

عزیزم شاید بخاطر واکسن کرونا باشه.من اکثرا اطرافیانم از وقتی واکسن زدن بهم ریختن.حتی داخل توییتر و ایمپو هم این مسئله توسط یه خانم دکتر بررسی شده بود عکسشو میزارم برات 

چطوری بعضیاتون چند ماهه عضو شدین ولی ده هزار تا پست گذاشتین😨من چهار ساله عضوم هنوز هزارتا نشده.    💍R❤A💍
چرا تمام تاپیکات در مورد سوالات زنونس؟  مشکوک میزنی یکم🤔

وای تروخدا بیخیال سر صبحی حوصله اینکه بهم برچسب پسر 13 ساله بودن زدن رو ندارم! خانم محترم خب زنم و سوالام زنونس! بفرمایید ببینید صدتا تاپیک هم درمورد دوست پسرم و چیزای کاملا غیر مرتبط زدم، الان میخوای از پرو پاچه ای دستی شکمی جاییم یهویی بدم شما باورتون شه؟

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  
عزیزم شاید بخاطر واکسن کرونا باشه.من اکثرا اطرافیانم از وقتی واکسن زدن بهم ریختن.حتی داخل توییتر و ا ...

اتفاقا دوز سوم رو جدیدا زدم، سینوفازم

وای تروخدا بیخیال سر صبحی حوصله اینکه بهم برچسب پسر 13 ساله بودن زدن رو ندارم! خانم محترم خب زنم و س ...

زنم زن 

چه دارویی؟ البته من طبعم سرده صدرصد

زیاده ..بیا پی وی وقت کردم صحبت کنیم راجبش

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂
زیاده ..بیا پی وی وقت کردم صحبت کنیم راجبش

درخواست دادم