2777
2789

باید متوجه بشه که پانیکه ، من خودم دچارش بودم و نمیدونستم چه کوفتیه واقعا تا دم مرگ میرفتم ، بعد فهمیدم پانیکه و قرار نیست اتفاقی بیفته حالم بهتر شد. البته دارو مصرف کردم تا خوب شدم کامل

میشه اگه کسی مبتلاست بگه حالاتش چطوریه و دقیقا آدم چطوری میشه؟؟؟

من علائمم ضعف و ناتوانی میشه حس دیوانگی انگار میخام بگیرم

خیییلی سردم میشه میلرزم

تپش قلب و نبضهای بدنم میپرن

خاب نا ارام

و در عین خواب وحشت

و حس بسیار مرگ داشتن

اگ.میشه یه صلوات برای حاجت مامان بابام بفرستین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چجوری میشه بگی

نفس عمیق کمک میکنه بهش بگو الان خوبی فقط فک میکنی حالتبده نصف الپروزولام۰/۵بزاره زیر زبونش

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹
باید متوجه بشه که پانیکه ، من خودم دچارش بودم و نمیدونستم چه کوفتیه واقعا تا دم مرگ میرفتم ، بعد فهم ...

دکتر رفتین یااینکه پیش روان شناس رفتین تشخیص داد؟ 

من علائمم ضعف و ناتوانی میشه حس دیوانگی انگار میخام بگیرم خیییلی سردم میشه میلرزم تپش قلب و نبضهای ...

الهی بمیرم،

ان‌شاالله شما و هرکسی که این درد رو داره خوبه خوب بشید❤

لطفا هرجا تاپیک ترسناک دیدید من رو توش تگ کنید🙂❤
چجوری میشه بگی

تو این حالت فقط باید طرف ارامششو حفظ کنه اگ بتونه بره تو هوای ازاد و چنتا نفس عمیق بکشه

دمنوش به لیمو ارامبخشه 

یاهم قرص ارامبخش کلونازپام نصفی بخوره 

اگ.میشه یه صلوات برای حاجت مامان بابام بفرستین
نمیخواد دارو مصرف کنه. فقط ارام بخش مصرف میکنه

پانیک بدون درمان فقط بدتر میشه ...همونجور که مریض میشی انتی بیوتیک میخوری روح همنیاز به درمان داره نه اعتیاد میاره نه هیچی من یکسال دارو خوردم و تمام

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹