2777
2789
بی صداش نمیتونم نفس بکشم لعنتی انگار مسکن تزریق کردن به صداش 😍😍😍

چند سالهعههه گوش میدم حس میکنم مهراب بیشتر از خانواده ام درکم کرده 💙

چم شده چرا اینجوری شدم چرا نمیتونم به خودم برگردم فکر اینکه تا کی حالم خرابه هم منو روانی میکنه😭

خدا نکیدن  کفتمه یاد اهنگ صفا منش😂 سقانت عازا خویشکه گیان

😂😂😂😂

نوکرتم 😍😘😘😘

تیکر هدف❤ اگه حرفی،درد دلی،سوالی دارین اینجا بهم بگین.                                              https://harfeto.timefriend.net/16477535275636                                                                           خوشبختی یعنی یه داداش بزرگتر داشته باشی که مثل کوه پشتت باشه.👑A👑 داداش جانم! خبرت هست که از خوبی خود بی خبری؟! به خدا خوب تر از خوب تر از خوب تری 😍❤

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خدایی قشنگ میخونه ارشاد 

یه ارامش خاصی دارن صداشون

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
چند سالهعههه گوش میدم حس میکنم مهراب بیشتر از خانواده ام درکم کرده 💙

آره منم از ۱۳ سالگی گوش میدم حرفاش حرف دل 

مرحم درد یه ملته امپراطور 💖💖💖

تیکر هدف❤ اگه حرفی،درد دلی،سوالی دارین اینجا بهم بگین.                                              https://harfeto.timefriend.net/16477535275636                                                                           خوشبختی یعنی یه داداش بزرگتر داشته باشی که مثل کوه پشتت باشه.👑A👑 داداش جانم! خبرت هست که از خوبی خود بی خبری؟! به خدا خوب تر از خوب تر از خوب تری 😍❤
😂😂😂😂 نوکرتم 😍😘😘😘

سروری 😘😘😘😘😘

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔