2777
2789
ن در این حد دیگ حالم بد نییس

چرا من حس می‌کنم این آهنگ شاده برام 🥴😂😂😂

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حل نمیشه. هیچی حل نمیشه.مشکل اینه افسردگی دارم. وقتی عصبی میشم حالم بد میشه اما کسی درکم نمیکنه  ...

عزیزم متوجهم برا همین میگم غمگین گوش نده،ببین عزیزم نشستی منتظر کسی بیاد حالتو خوب کنه؟پاشو دختر خوب فقط یبار زندگی میکنی نمیخوای که یبارش رو با غم بگذرونی باور کن همه مشکل دارن الان هم طوری شده که هرکی بفکر خودشه قوی باش و برا خوشحالی خودت بجنگ

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
عزیزم متوجهم برا همین میگم غمگین گوش نده،ببین عزیزم نشستی منتظر کسی بیاد حالتو خوب کنه؟پاشو دختر خوب ...

نمیتونم

مشکل همینه که خسته ام. دلم میخواد سالها بخوابم. دلم مرگ میخواد. از خودم بدم میاد زندگی همه رو جهنم کردم

خدایا شکرت
چون داری به خودت تلقین میکنی به هر چی فک کنی همون میشه بعدشم حتما پیش روانشناس برو من رفتم حالم به ...

رفتم

دارو داده ی مدت خوب شدم بازهمونم

میدونی حس بدی داره بخاطر حال بدت دیگرانو اذیت کنی

خدایا شکرت
نمیتونم مشکل همینه که خسته ام. دلم میخواد سالها بخوابم. دلم مرگ میخواد. از خودم بدم میاد زندگی همه ...

خدا نکنه اگه میتونی مشاوره برو اگه نمیشه هم کلیپ های مشاور ها رو تو فضای مجازی بین کتاب روانشناسی از کتابخونه بگیر بخون یه تکونی به خودت بده انتظاری از هیچ احدالناسی نداشته باش نمیشه که کاری نکنی برا حال خودت.اگه کسی دلش نمیسوزه خودت بفکر خودت باش

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
رفتم  دارو داده ی مدت خوب شدم بازهمونم میدونی حس بدی داره بخاطر حال بدت دیگرانو اذیت کنی

تو داری اذیت میشی نه اونا

سعی کن لبخند بزنی حتی الکی میدونی لبخند چقد روی روحیه تاثیر داره

تو داری اذیت میشی نه اونا سعی کن لبخند بزنی حتی الکی میدونی لبخند چقد روی روحیه تاثیر داره

با هیچی خوب نمیشم.هر راهکاری فکر کنی امتحان کردم. الان دو سال اینجوریم 

خدایا شکرت
رفتم.خوب نمیشم به هر دری زدم نشده 

مگه میشه حتما مشاورت خوب نبوده یا خودت نخواستی باید بخواهی وقتی خودت بخوای حتی مشاور هم که نری حالتخوب میشه سعی بکن

با هیچی خوب نمیشم.هر راهکاری فکر کنی امتحان کردم. الان دو سال اینجوریم 

مگه میشه همه چی چاره داره جز مرگ

اینجوری نکن با خودت من یکیو تو اشناهامون داشتم از افسردگی مرده دور از جونت