2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 35 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این که چیزی نیست دلت نگیره. من رفیق صمیمیم عروسیش هیت منو دعوت نکرده 😅😅

اتفاقا گفت عروسیم دعوتت میکنم نکرد بماند عکس پروفایل عروسیش گذاشت اومد پی وی من منو غصه بده 

اره

خوب عزیزم حساس نباش اصلا موضوع مهمی نیست هرکسی لهجه خودشو‌ داره عزیزم 

ما کلی گویش های متفاوت داریم اگه نتونیم این موضوعو درک کنیم از بیشعوری ماست منظورم دوستت هست که این موضوعو درک نمیکنه

اگه سربه سرم می‌گذاشت خوب بود مسخره میکنه ادعا داره 

تو‌هم دقیقا یه نقطه ضعف پیدا کن مسخرش کن ،این یه اصل روانشناسی هست که با آدمی که مسخره میکنه باید مثل خودش برخورد کنی،یه روز پسر کوچیکم بهم گفت مامان دوستم بهم میگه بشکه از بس چاقی ،گفتم مامان جان تو‌هم بهش بگو لاغر مردنی اینکه ناراحتی نداره 😏

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦
واقعا هنوز از این ادمای داغون بی فرهنگ وجود داره من فک کردم دیگه یه کم از اون جهان سومی در اومدیم 😑 ...

نه تازه بدتر آدما اگه علاجی داشتم همو میخوردن واقعا خیلی بده مخصوصا اگه بخوای پیشرفت کنی حس حسادتشون داغون کننده هست

ولش کن اعتماد بنفست رومگه از سر راه گیرآوردی

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم
خوب عزیزم حساس نباش اصلا موضوع مهمی نیست هرکسی لهجه خودشو‌ داره عزیزم  ما کلی گویش های متفاوت ...

آره اون خیلی نامرده واقعا دنیا دو روزه آدما خیلی بدش کردن بخدا کاری بهش ندارم 

اگه کاری هم نداشته باشی کارت دارن🤕

نه تازه بدتر آدما اگه علاجی داشتم همو میخوردن واقعا خیلی بده مخصوصا اگه بخوای پیشرفت کنی حس حسادتشون ...

اصلا محلشون نکن فکرتو  بزار رو درس به اینجور ادما بها نده اینا اینقد از هر لحاظ تو سطح پایینی هستن که سرگرمیشون تمسخر دیگرانه 

آلیس در سرزمین عجایب