2777
2789
عنوان

عاشق شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 91 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=227632675]اگ واقعا حس میکنین ک میتونین از پس ی زندگی بر بیاین حتما اقدام کنید🙏👌[/QUOTE

برای الان که نه ولی تا چندسال دیگه که درسم تموم شه چرا اما میترسم از دست بره

چه زیبا ولی خانواده من میکشن منو

چرا؟! قرار نیست از اولش کسی بدونه ماهم کسی خبر نداره نمیخوایم بدونن اخه من کنکور دارمو اونم دو سال از دانشگاهش مونده هردومونم یه داداش بزرگتر از خودمون داریم اول اونا باید برن بعد برسه نوبت ما

[QUOTE=227632675]اگ واقعا حس میکنین ک میتونین از پس ی زندگی بر بیاین حتما اقدام کنید🙏👌[/QUOTE برا ...

پس بهش بگین ک از دست نره

موفق باشین🙏🙏

واستون بهترین ها رو ارزومندم🙏

تو چ کردی ک دلم این همه خواهان تو شد❤️    
چرا؟! قرار نیست از اولش کسی بدونه ماهم کسی خبر نداره نمیخوایم بدونن اخه من کنکور دارمو اونم دو سال ا ...

منم شرایط شما رو دارم ولی عاشق شدم یکطرفه...زبان رو چجور خوب یادبگیرم؟از چه کتب هایی

منم شرایط شما رو دارم ولی عاشق شدم یکطرفه...زبان رو چجور خوب یادبگیرم؟از چه کتب هایی

والا منم قراره تابستون به عشقم کمک کنم زبان یاد بگیره واسه کارش پیشنهاد من فقط و فقط فیلم همین یه فیلمو انتخاب کن تو یوتیوب چون یوتیوب یه قسمت داره مخصوص ناشنوایان زیر ویدیو قرار گرفته اونو میزنی زیرنویس انگلیسیشم میاد بعد خودت دست به کار شو اون لغاتی که معنی شونو نمی دونی یادداشت کن هر روز ده دقیقه از فیلمو نگاه کن هربارم لغات دفعات قبلو مرور کن تاثیرش شگفت انگیزه با علاقه و تنوعم یاد میگیری بعد اینقدر این فیلمو نگاه کن که بدون زیرنویسم بتونی کامل متوجه بشی چی میگن تو یوتیوبم یوتیوبرای انگلیس زبانو دنبال کن بدردت میخوره خیلی چیزا یادمیگیری منم تابستون قراره تو سه ماه یادش بدم

ولی خانواده من مذهبی هستن و اینجور چیزا رو درست نمیدونن

خانواده ما هم مذهبی هستن اما خب من پسر عمه و پسرعموم (البته پسرعمو خودم نه پسر عمو بابام)بودن ک بهم پیشنهاد دادن همینجور همه کنار هم نشسته بودیم من و مادرم وقتی خواستیم بریم داخل خانه یواش جوری ک خودم بفهمم بهم گفت بمون منم موندم مادرم هنوز داخل نرفته بود راجب درس پرسید بعدم  ک مامانم رفت عمم اومد گفت تو چرا نیای داخل ک پسرش گفت من میخوام باهاش حرف بزنم اونم گفت برید اونطرف بعدم از درس شروع کرد تا حرفشو گفت نصفه ک یکی اومد و دیگه ادامه ندادیم اما مامانم هیچوقت قبول نمیکنه و البته خودمم یکی دیگه دوست دارم