2777
2789
عنوان

چه غلطی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1856 بازدید | 93 پست

به سقط فکر نکنیااا

اینارو نیگا

https://uupload.ir/view/img_20210913_075601_278_73wt.mp4/

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.ninisite.com/discussion/topic/7220289/%D8%A8%D9%87-%D8%AC%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AC%D8%A7%D9%86%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%DB%8C-%D8%B0%D8%B1%D9%87-%D8%B0%D8%B1%D9%87-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%AA-%D8%B1%D8%A7-%D9%85%DB%8C%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D9%85%D8%B3%D9%82%D8%B7&ved=2ahUKEwirzfz8x-H1AhXABmMBHRz7C7cQFnoECAMQAQ&usg=AOvVaw1_ZZZkjeLmvKXlR6GTfy96

دوست عزیزی که وقتی تو بحث با من کم میاری میری سراغ چک کردن تاپیک هام و سنم....                                        ‌   با این رفتارت در چشمم احمقی بیش نیستی!پس یا ریپلای نکن،یا وقتی ریپلای میکنی فقط و فقط راجع به اون موضوع صحبت کن.چون تاپیک های من به تو مربوط نیست 😚😄    دوست گرامی!  خداروشکر ‌من نام کاربری ها یادم نمیمونه .اگر تو یه تاپیک باهات بحث کردم،بدون دشمنت نیستم.ما دوتا آدمیم با دوتا تفکر جدا از هم! طبیعیه که عین هم فکر نکنیم.  و اون تفکر تا توهین به اعتقادات و باور کسی نباشه،محترمه😇پس اگر بعد از بحث با من،دیدی تو یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم،تعجب نکن.چون نمیشناسمت و فقط یا باهات موافقم یا مخالف😆اگر جوابی از سوی من دریافت نکردین بدونین قطع امید کردم ازتون🥱🙏قابل توجه برخی دوستان گله مند : لینک پیام ناشناس مثل اینه که یه دسته شمشیر بذارید جلو یه عده ،پشتتون رو بکنید بهشون و توقع داشته باشید براتون باهاش میوه پوست بگیرن!

این تاپیک برای افرادیه که میخواستن بچه ناخواستشون رو سقط کنن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8190699/بچه-ای-که-میخواستین-سقطش-کنینو-نکردین-الان-کجاس

دوست عزیزی که وقتی تو بحث با من کم میاری میری سراغ چک کردن تاپیک هام و سنم....                                        ‌   با این رفتارت در چشمم احمقی بیش نیستی!پس یا ریپلای نکن،یا وقتی ریپلای میکنی فقط و فقط راجع به اون موضوع صحبت کن.چون تاپیک های من به تو مربوط نیست 😚😄    دوست گرامی!  خداروشکر ‌من نام کاربری ها یادم نمیمونه .اگر تو یه تاپیک باهات بحث کردم،بدون دشمنت نیستم.ما دوتا آدمیم با دوتا تفکر جدا از هم! طبیعیه که عین هم فکر نکنیم.  و اون تفکر تا توهین به اعتقادات و باور کسی نباشه،محترمه😇پس اگر بعد از بحث با من،دیدی تو یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم،تعجب نکن.چون نمیشناسمت و فقط یا باهات موافقم یا مخالف😆اگر جوابی از سوی من دریافت نکردین بدونین قطع امید کردم ازتون🥱🙏قابل توجه برخی دوستان گله مند : لینک پیام ناشناس مثل اینه که یه دسته شمشیر بذارید جلو یه عده ،پشتتون رو بکنید بهشون و توقع داشته باشید براتون باهاش میوه پوست بگیرن!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلیامون بودیم😂😍منم بودم  الانم ته تغاری ولوس خونه هستم

🥺😅

ولی یه خواهر دیگه دارم 

من سومی ام🥺

بلدم تکیه کنم باز به دیوار خودم !!                                    قلب ، قلب خودمه اما ضربانش تویی عشقم🤍💔👋          ~تـابـ؏ِ قـَوانـیـטּِ مـَ؏ْـزَ۾~✓✌️💯                                      ‌‌‌‌‌‌‌God, I love her very much 😪♥      یـادم نمیـره😊
🥺😅 ولی یه خواهر دیگه دارم  من سومی ام🥺

اخی😍😂بمونه برات

منو خیلی سعی کردن سقط کنن ولی نشدم ،شانسم اوردم ناقصم نکردن😂 ،،الانم یه ساعت ک خونه نباشم مامانم میگه انگار نصف خونه رو باخودت میبری از بس کمبودتو حس میکنم😂معمولا همین ماهایی که سقط نمیشیم یه جور دیگه خواستنی میشیم

😍لطفایه صلوات مهمونم کن تایه شغل خوب ومرتبط بارشتم نصیبم شه😍❤یه روزی میرسه که توی آینه بخودم میگم دمت گرم سخت بود ولی ازپسش براومدی😍
خداخواسته کاش بگی

عزیزدلم سلام خدا پدرمهربونتو بیامرزه  و قرین رحمت باشه و بتو هم خوشبختی همیشگی عطا کنه تا پدرت خوشحال باشه امین🌺🙏

سلام دوستان لطفاً امضامو بخونید .از خدا می‌خوام هرکس برای سلامتی   و عاقبت بخیر خانوادم صلوات میفرسته خدا هرچی میخواد بهش بده .الهی امین
عزیزدلم سلام خدا پدرمهربونتو بیامرزه  و قرین رحمت باشه و بتو هم خوشبختی همیشگی عطا کنه تا پدرت ...

سلام خواهری مرسی مهربونم 😘🫂برات ۱۰صلوات فرستادم

وقتی ۶سالم بود 👼🏻  بابام سرطان گرفت ب من نمیگفتن اما من خوب میدونستم🥲بابای چهارشونم جلو چشام آب میشد🥺رفتاراش عوض شده بود چند ماه بود خواهر ۶ماهمو بغل نکرده بود🥲چند ماه بود نگام نمیکردم 😔حتی ب راه رفتن ساده امم گیر میداد و دعوام میکرد 🥺ی شب تصمیم گرفتم دوسش نداشته باشم 🥲موقع خواب ک بهش گفتم شب بخیر ✨سرش پایین بود و هیچی نگف🥺سرش داد زدم تو حتی جوابمم نمیدی خوشبحال دوستام چقدر باباهاشون دوسشون دارن 🥺منم دیگه دوست ندارم🥲حتی نگاهمم نکرد 😔صبح ک از خواب پاشدم دیدم هیچکس خونمون نیس فقط خالم و خواهرم بودن ک خواهرم از گریه کبود شده بود (انگار فهمیده بود🥺)خالمم با خودش حرف میزد و میزد ب سرش 🥲وقتی بهم گفتن ک رفتی 🥺شکستم بدم شکستم 😭وقتی تو سرد خونه از دور دیدمش مثل فرشته ها شده بود 👼🏻داشت لبخند میزد 🥺وقتی مامانم گفت بد رفتاریاش و بی محلیاش بخاطر این بود ک از هم راحت دل بکنین 🥲برای بار دوم شکستم🥺 خیلی گریه کردم 😭تا رسیدیم ب خونه 🥲جاش خیلی خالی بود دیگه خونهمون. رنگی نداشت 🥺وقتی ب مامانم گفتم دلم براش تنگ شده 🥲مامانم گریه کرد و از حال رفت (فکر کردم اونم میره پیش بابام)ترسیدم 🥺ب خودم قول دادم ک دیگه بزرگ شم 🥺بچه نباشم😭دیگه گریه نکنم🥺دیگه بغض نکنم 🥲دیگه سراغشو نگیرم 😔دیگه راجبش حرف نزنم🥺میدونی الان چندساله از اون سال ها گذشته و من هنوز سر قولم هستم ولی بعضی وقتا دلم میگیره 🥲بغضم گلومو پاره میکنه 🥺بعضی وقتا دلم اونقدر براش تنگ میشه ک دوست دارم بمیرم 🥺کاش بود مثل دخترای دیگه سر عقد میگفتم با اجازه پدرم بله 🥺کاش بود عروس شدنم رو میدید👰🏻‍♀️کاش......
هیق منم بچه ناخواسته بودم😐ولی بابام عاشقمه😂🙂 گناه داره😢💔💔💔💔💔

🙌🤣🤣🤣🤣🤣بهت گفتن ناخواسته بودی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣چرا خندم گرفت🤣🤣🤣🤣🤣🤣

وقتی ۶سالم بود 👼🏻  بابام سرطان گرفت ب من نمیگفتن اما من خوب میدونستم🥲بابای چهارشونم جلو چشام آب میشد🥺رفتاراش عوض شده بود چند ماه بود خواهر ۶ماهمو بغل نکرده بود🥲چند ماه بود نگام نمیکردم 😔حتی ب راه رفتن ساده امم گیر میداد و دعوام میکرد 🥺ی شب تصمیم گرفتم دوسش نداشته باشم 🥲موقع خواب ک بهش گفتم شب بخیر ✨سرش پایین بود و هیچی نگف🥺سرش داد زدم تو حتی جوابمم نمیدی خوشبحال دوستام چقدر باباهاشون دوسشون دارن 🥺منم دیگه دوست ندارم🥲حتی نگاهمم نکرد 😔صبح ک از خواب پاشدم دیدم هیچکس خونمون نیس فقط خالم و خواهرم بودن ک خواهرم از گریه کبود شده بود (انگار فهمیده بود🥺)خالمم با خودش حرف میزد و میزد ب سرش 🥲وقتی بهم گفتن ک رفتی 🥺شکستم بدم شکستم 😭وقتی تو سرد خونه از دور دیدمش مثل فرشته ها شده بود 👼🏻داشت لبخند میزد 🥺وقتی مامانم گفت بد رفتاریاش و بی محلیاش بخاطر این بود ک از هم راحت دل بکنین 🥲برای بار دوم شکستم🥺 خیلی گریه کردم 😭تا رسیدیم ب خونه 🥲جاش خیلی خالی بود دیگه خونهمون. رنگی نداشت 🥺وقتی ب مامانم گفتم دلم براش تنگ شده 🥲مامانم گریه کرد و از حال رفت (فکر کردم اونم میره پیش بابام)ترسیدم 🥺ب خودم قول دادم ک دیگه بزرگ شم 🥺بچه نباشم😭دیگه گریه نکنم🥺دیگه بغض نکنم 🥲دیگه سراغشو نگیرم 😔دیگه راجبش حرف نزنم🥺میدونی الان چندساله از اون سال ها گذشته و من هنوز سر قولم هستم ولی بعضی وقتا دلم میگیره 🥲بغضم گلومو پاره میکنه 🥺بعضی وقتا دلم اونقدر براش تنگ میشه ک دوست دارم بمیرم 🥺کاش بود مثل دخترای دیگه سر عقد میگفتم با اجازه پدرم بله 🥺کاش بود عروس شدنم رو میدید👰🏻‍♀️کاش......
🙌🤣🤣🤣🤣🤣بهت گفتن ناخواسته بودی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣چرا خندم گرفت🤣🤣🤣🤣🤣🤣

☹بابا کلی غصه خوردم

بلدم تکیه کنم باز به دیوار خودم !!                                    قلب ، قلب خودمه اما ضربانش تویی عشقم🤍💔👋          ~تـابـ؏ِ قـَوانـیـטּِ مـَ؏ْـزَ۾~✓✌️💯                                      ‌‌‌‌‌‌‌God, I love her very much 😪♥      یـادم نمیـره😊
اخی😍😂بمونه برات منو خیلی سعی کردن سقط کنن ولی نشدم ،شانسم اوردم ناقصم نکردن😂 ،،الانم یه ساعت ک خ ...

مرسی گلم⚘

اره همیشه همین بوده😅😂

☹بابا کلی غصه خوردم

اشکال نداره مهم اینه دوست دارن🙌🤣🤣🤣🤣🫂

به سقط فکر نکنیااا اینارو نیگا https://uupload.ir/view/img_20210913_075601_278_73wt.mp4/ ...

الان حالش چطوره؟🥺

الان حالش چطوره؟🥺

تو تاپیک های بعدیش گفته بچش هنوز درگیر بیماریه🥺

تو تاپیک های بعدیش گفته بچش هنوز درگیر بیماریه🥺

🥺🥺الهی 

فک کنم از سایت رفته

اخه من نتونستم بقیه تایپکارو ببینم

🥺🥺الهی  فک کنم از سایت رفته اخه من نتونستم بقیه تایپکارو ببینم

اعع

فک کنم لغو کاربری کرد

از نی نی یار میپرسم بعدا

سلام خواهری مرسی مهربونم 😘🫂برات ۱۰صلوات فرستادم

مرسی مهربونم حاجتروا باشی

سلام دوستان لطفاً امضامو بخونید .از خدا می‌خوام هرکس برای سلامتی   و عاقبت بخیر خانوادم صلوات میفرسته خدا هرچی میخواد بهش بده .الهی امین