2777
2789
عنوان

تاپیک دسشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 27 پست

قبل از سرکار اومدن میرم دستشویی

سرکار معمولا بیشتر از جیش(😅) اونم بخاطر سرما، کاری ندارم... یا زمان پریود 

ولی اگر مجبور باشم، میرم

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
من کلا حتی مدرسم دستشویی نرفتم😶😂

منم، همیشه سعی میکنم تا جایی که امکانش هست تو محیطی دیگه تو جاهایی که کثیفه نرم دسشویی، تو مسافرتا تو مدرسه که اصلا نرفتم تو کل دانشگاه خیلی کم رفتم اونم مواقع اضطراری بخاطر نماز خوندن وگرنه که اکثرا برمیگردم خونه میرم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میرم برای شماره دو با خودم اسپری میبرم

اخه درنظر بگیر پنجره هم نداشته باشه بعد بوی اسپری از کجا بره.بنظرت اگه مایع دسشویی بریزیم تو سنگ توالت و اب بریزیم روش جواب میده

برای ۱ میپرسما

من تو مهمونی و.. یا مهمون داشته باشیم کلا حتی اگه دستشوییش مجهز باشه باز نمیرم:/خجالت مبکشم اینقدر م ...

منم ولی بحث کلیه مهمه فردا کلیم داغون بشه چی

من خونم دوبار میرم ولی گاهی بیرونم لازمه

اخه درنظر بگیر پنجره هم نداشته باشه بعد بوی اسپری از کجا بره.بنظرت اگه مایع دسشویی بریزیم تو سنگ توا ...

این همه حساسیت برای شماره یک لازم نیست...

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
این همه حساسیت برای شماره یک لازم نیست...

حتی اگه قرص ویتامین مصرف کنی و بترسی تو بوی شماره ۱ تاثیر بزاره؟

البته من خودم خیلی تمیزم عطر و اینا میزنم یا لباسام تمیزه ولی میترسم ازاونایی باشم که دسشویی بخواد خرابم کنه

حتی اگه قرص ویتامین مصرف کنی و بترسی تو بوی شماره ۱ تاثیر بزاره؟ البته من خودم خیلی تمیزم عطر و این ...

بله، باز هم کار خاصی لازم نیست