2777
2789
عنوان

تخمک اهدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 3447 بازدید | 32 پست
پس اینطور که مشخصه کلا مشهد نمیشه کار اهدایی انجام داد به مرکز نوین هم زنگ زدم اونجا هم دیگه انجام ن ...

چرا مرکز ارمغان انجام میده حتی میتونی اونجا اسم بنویسی بری  تو نوبت برای تخمک اهدایی . میلاد که دولتیه تخمک اهدایی انجام نمیده

[QUOTE=227550632]سلام عزیزم ممنونم که جواب دادی  چندتا دکتر معروف و خوب رفتم و همه نظرشون اینه که باید تخمک اهد ...[ عزیزم  منم رفتم نوین تخمک اهدایی انجام نمیده  معرفیم کرده مطب دکتر 

شما تو چه مرحله ای هستین ارمغان نرفتین 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

[QUOTE=227550632]سلام عزیزم ممنونم که جواب دادی  چندتا دکتر معروف و خوب رفتم و همه نظرشون اینه ...

سلام عزیزم اره متاسفانه نوین انجام نمیده البته اینجور که من تحقیق کردم این اواخر کار نوین برای تخمک اهدایی زیاد خوب نبوده و اکثرا منفی میشدن 

میشه بگید به چه دکتری شما رو معرفی کردن؟

فکر میکنم مراکز بهترن چون صفر تا صد کارو خودشون انجام میدن من دوست ندارم با واسطه کار کنم 

سلام عزیزم اره متاسفانه نوین انجام نمیده البته اینجور که من تحقیق کردم این اواخر کار نوین برای تخمک ...

خانم دکتر قندی  

به نظر شما   ارمغان برم 

خودتون کجا  رفتین 

چرا مرکز ارمغان انجام میده حتی میتونی اونجا اسم بنویسی بری  تو نوبت برای تخمک اهدایی . میلاد که ...

واقعا خیلی خوشحال شدم از پیامتون عزیز یک دنیا ممنون دیگه داشتم از مشهد ناامید میشدم البته چند جلسه مشاوره با مرکز مام داشتم اونجا هم انگار خیلی خوبه و تعداد مثبت بودن تست هاشون بیشتره ولی من مشکلم دور بودن راهه کاش میشد تو مشهد مراکز بهتری میبود 🤕🥺

خانم دکتر قندی   به نظر شما   ارمغان برم  خودتون کجا  رفتین

من چون کارمندم فعلا تا تابستون نمیتونم مراجعه حضوری داشته باشم فقط پیگیرم که مرکز خوبی پیدا کنم 

تا الان مرکز مام و رویان خوب بودن ولی خب تهرانن و راهمم دوره تمام تلاشم اینه که مشهد باشه 

من از ارمغان و دکترهاش زیاد اطلاعی ندارم با دکتر خودم که صحبت کردم ایشون گفتن فقط با دکتر موسوی فر  کلینیک ارمغان کار کنید ولی متاسفانه ایشون دیگه کار اهدایی انجام نمیدن فعلا من موندم و یک دنیا دو دلی 😣

من چون کارمندم فعلا تا تابستون نمیتونم مراجعه حضوری داشته باشم فقط پیگیرم که مرکز خوبی پیدا کنم  ...

دقیقا مثه مرکز نوین که دیگه کار اهدای انجام نمیدن 

یعنی مرکز نوین  اهدایی که انجام میده درصد باروری  کمه ؟؟

[QUOTE=233601747]واقعا خیلی خوشحال شدم از پیامتون عزیز یک دنیا ممنون دیگه داشتم از مشهد ناامید میشدم البته چند جلسه 

اره من تعریف مام رو زیاد شنیدم بنظرم ارزش داره ادم  راه دور بره ولی جواب بگیره .من که دوبار انتقال منفی داشتم دیگه دلم نمیخاد ادامه بدم  سر مصرف دارو ها داغون شدم کلی عوارض و بیماری رحمی گرفتم

سلام عزیز من اطلاعی ندارم ازین مراکز

فقط اومدم توی تاپیکت تا بگم بهت که از ته دلم برات آرزوی بچه‌های سالم و صالح کردم😍😍😍😍

الان دوقلو باردارم و از خدا خواستم که بعد از اهدای تخمک بیای خبر دوقلو دارشدنت رو بگی انشاالله 😇😇😇😇😇

انشاالله دوقلو ی پسر دختر سالم وخوشگل بشی به حق روز عید فطر🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

گلم شما رفتید پیش دکتر قندی یا ارمغان ببخشید که میپرسم فقط میخوام بدونم که کدوم بهتر بودن 

نه هنوز    من نوین رفتم  خانم دکتر منصوری ارجاع دادن به خانم دکتر قندی      بیمه م مشکل پیدا کرده منتظریم  درست بشه نوبت بگیرم نوبتاش اینترنتی هست 

عزیزم مشکلی با اهدایی نداری به منم گفتن ولی من دست دست میکنم اصلا دلم راضی نمیشه 

منم اوایل خیلی برام سخت بود بخاطرش تا مرز افسردگی رفتم ولی الان مدتهاست که باهاش کنار اومدم چون چاره ی دیگه ای ندارم از طرفی من مطمئنم با وجود اینکه تخمک اهدایی میگیرم و ممکنه از نظر چهره مثل خودم نباشه ولی این من هستم که نه ماه اونو تو وجودم نگهش میدارم و این منم که به دنیا میارمش و بزرگش میکنم و تیکه ای از وجودمه سعی کردم نیمه ی پر لیوانو ببینم مدام به این فکر می کنم که شاید خدا میخواد منو اینطوری امتحان کنه میدونم سخته من خیلی میترسم خیلی ولی به حکمتش ایمان دارم 

خیلیا بچه هاشون از پوست و گوشت خودشونن ولی چهرتا شکل پدر و مادرشون نیستن خیلیا هم هستن که با وجود اینکه بچه ی خودشونه ولی حتی نمیتونن باهم چند دقیقه حرف بزنن و محبتی ذاتا بینشون نیست ولی من مادرایی رو میشناسم که بچه از پرورشگاه آوردن و الان اون بچه عاشقانه دور پدر و مادرش میگرده من و شما حداقل این شانسو داریم که تجربه ی بارداری و به دنیا آوردن فرزندمونو خواهیم داشت تو این روز عزیز برات دعا میکنم که دلت اروم بگیره و خودتو اینقد اذیت نکنی باور کن من و شما یه روزی میرسه که به حرفای امروزمون میخندیم 

سلام عزیز من اطلاعی ندارم ازین مراکز فقط اومدم توی تاپیکت تا بگم بهت که از ته دلم برات آرزوی بچه‌ها ...

سلام ماهی جان یک دنیا ممنونم از دعای زیبات با پیامت اشک ریختم و ارزوی همچین روزیو کردم 🙏🥺واقعا خدا چقدر دوست داشته که نعمت به این بزرگیو بهت داده امیدوارم که دوران بارداری خوب و در ارامشی داشته باشی و خیلی زود کوچولو های نازتو بغل بگیری ❤❤❤ برام دعا کن عزیزم که بتونم ترسامو بزارم کنار من از بچگی حتی از دیدن دکترا وحشت داشتم حتی الان وقتی پامو توی بیمارستان یا مطب دکتری میزارم ناخودآگاه دستام میلرزه و تپش قلب میگیرم نمیدونم باید چیکار کنم چطور باهاش کنار بیام دعا کن خدا بهم ارامش بده