2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی 

قربانت اگه واسه استفاده کردنش دو دل هستی بزن تو نت در موردش بخون اگه روبینا گلد پیدا کنی که عالیه  الان سرچ کن کرم روبینا گلد در موردش بخون خیلی کرم خوبیه از خریدش پشیمون نمیشی گرون هم نیست دویست تومنه 

جوش شیرین رو با آب یا لیمو مخلوط کن و چند ثانیه بزار بمونه بعد فوری بشور...

آب سیب زمینی یا پیاز خیلی مفیده من هر دوتاش رو قبول دارم...

اگر لک داری پوست موز بزن، پوست موز یکی از بهترین و مفیدترین ها برای پاک کردن لک های پوستی بر اثر جای جوش هاس...

و در آخر هم یکی از برترین و پرخاصیت ترین ها رو گوجه فرنگی دونست،من هر کدوم رو جدا جدا تجربه کردم...

از مواد شیمیای و کرم و لک بر و صابون های که هر کدوم قیمت بالای دارن و بی فایده و زیان و آسیب رسونن استفاده نکنید،پوست رو نازک و آسیب پزیر میکنن...

بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷
میزنم   فقط کامان میزنم

قطعش کن سریع 

کامان خیلی بده خیلی احتمال ۷۰درصد بخاطر همونه 

برند کامان ندیدم تا حالا کسی ازش نتیجه خوب بگیره همه ناراضین

کاربر محترم،نظر من برای استارتره ودلیلی نداره شمارو توجیه کنم ،پس ریپلای نکن

سلام عزیزم نمیدونم درمان شدی یا نه اما بخش زیادی از این تیرگی های پوستی برای تغذیه هست منم قبلا آرنجم، زانوهام، دور لبم، بیکنی، زیر چشمم تیره تر پوستم بود خیلیم کرم و دارو مصرف کردم ولی کوتاه مدت تاثیر داشت تا اینکه تغذیه ام رو درست کردم  درست شد خودش باید تا میتونی شگر مصنوعی مثل کیک، شیرینی، کاکائو، شکلات و....  رو حذف کنی روغن های آفتابگردان که افتضاحه نابود میکنه بدن عوضش خرما، عسل مصرف کن و ببشتر پروتئین بخور برنج و نانم خیلی خیلی کم کن و حتما پیاده روی و ورزش داشته باش بهت قول میدم شش ماهه درست میشه ❤