2789

استارتر شایدجلسات خواستگاری هم اینطوری قسطی حرف زدید بدشون اومده 😑

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

😑😄😄😄😂😂سنتی

من کردم مثه سگ پشیمونم😐🖐

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

31 سالشه.  شغل آزاد.  خونه داره.  ماشین داره.  درس تا دیپلم خونده.  قی ...

عکسش بزار 

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

همین جمعه رفتیم برای یه دختره خیلی خیلی خیلی پایین تر از خودمون قرار بود جهاز کامل رو هم ما بدیم از ...

خب شاید سوء برداشت شده که ایشون وابسته خانوادشون هستن و خب هیچکسی نمی‌خواد که همسری داشته باشه که شخصیت مستقلی نداره و وابسته خانوادشه 

شما از زیر زبون برادرتون خیلی ریز بکشید بیرون که چجوری با طرف حرف میزنه و چی میگه 

شما خودت خانومی ، اگر حس کنی خواستگارت شله یا افکارش خاصه و به شما نمیخوره آیا قبولش می‌کنی ؟ 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

الان ب پسری ک ن خونه ن ماشین ن کار داره زن میدن میگن چون سالمه 

ما هم موندیم به قرآن. 

سالم سالم هم هست نه قلیون نه سیگار نه شراب نه رفیق باز هیچییییییی. 

مامانم و بابام میگن بختش رو بستن. 

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️