2789
خواهرم میگفت بایکیرصحبت کرده گفته برای کسی که زیر ۱ ماه هست و۱ ماه ۳ لیوان زعفران غلیظ بخوره سقط میش ...

عزیزم هیچ وقت به کسی راه سقط یاد نده ، تو گناه سقط شریک میشی .

این خانم به هر حال راه و چاره خودش پیدا میکنه ولی شما شریک نشو.

از طرف خواهر کوچک شما که خودشم نیاز به نصیحت داره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم هیچ وقت به کسی راه سقط یاد نده ، تو گناه سقط شریک میشی . این خانم به هر حال راه و چاره خودش پ ...

بله واقعا قبول دارم این راهی که من گفتم قطعی نیست من خودمم چهار هفته ناخواسته باردارم وتو دوراهی ام که نگهش دارم یانه ولی این خانم واقعا شرایط خیلی سختی داره ولی حرفتون رو قبول دارم من عذر میخوام از همگی

بله واقعا قبول دارم این راهی که من گفتم قطعی نیست من خودمم چهار هفته ناخواسته باردارم وتو دوراهی ام ...

دختر خوب من واقعا خواهرانه نصیحت کردمت.

به جون تک دخترم نخواستم شریک یه کار اشتباه باشی.

خودتم دوراهی نداره، ما یه نفر یه روسری ناقابل کادو میده رو تخم چشمامون میزاریم، حالا خود خدا بهت یه هدیه داده که مثلش تو دنیا نیست، شک داری که چیکارش کنی؟؟؟؟

فال قران گرفتم اومد انجام بده خوب است خب این ینی چی ینی سقط کنم خوبه یاسقط نکنم

عزیزم بین یه امر حلال و امر حرام استخاره نمیگیرن!

اون استخاره کاملا رد شدست

دوست عزیزی که وقتی تو بحث با من کم میاری میری سراغ چک کردن تاپیک هام و سنم....                                        ‌   با این رفتارت در چشمم احمقی بیش نیستی!پس یا ریپلای نکن،یا وقتی ریپلای میکنی فقط و فقط راجع به اون موضوع صحبت کن.چون تاپیک های من به تو مربوط نیست 😚😄    دوست گرامی!  خداروشکر ‌من نام کاربری ها یادم نمیمونه .اگر تو یه تاپیک باهات بحث کردم،بدون دشمنت نیستم.ما دوتا آدمیم با دوتا تفکر جدا از هم! طبیعیه که عین هم فکر نکنیم.  و اون تفکر تا توهین به اعتقادات و باور کسی نباشه،محترمه😇پس اگر بعد از بحث با من،دیدی تو یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم،تعجب نکن.چون نمیشناسمت و فقط یا باهات موافقم یا مخالف😆اگر جوابی از سوی من دریافت نکردین بدونین قطع امید کردم ازتون🥱🙏قابل توجه برخی دوستان گله مند : لینک پیام ناشناس مثل اینه که یه دسته شمشیر بذارید جلو یه عده ،پشتتون رو بکنید بهشون و توقع داشته باشید براتون باهاش میوه پوست بگیرن!
سلام عزیزم میشه واسه منم یه استخاره قرآن بگیری لطفا منم الان ۴ هفته باردارم ناخواسته موندم تو دوراهی ...

عزیزم بین دو امر حلال و حرام استخاره نمیگیرن

سقط جنین گناه کبیرست و گناه کبیره همیشه نهی شدست

تو صفحه اول یه کلیپ گذاشتم

اونو ببین لطفا

دوست عزیزی که وقتی تو بحث با من کم میاری میری سراغ چک کردن تاپیک هام و سنم....                                        ‌   با این رفتارت در چشمم احمقی بیش نیستی!پس یا ریپلای نکن،یا وقتی ریپلای میکنی فقط و فقط راجع به اون موضوع صحبت کن.چون تاپیک های من به تو مربوط نیست 😚😄    دوست گرامی!  خداروشکر ‌من نام کاربری ها یادم نمیمونه .اگر تو یه تاپیک باهات بحث کردم،بدون دشمنت نیستم.ما دوتا آدمیم با دوتا تفکر جدا از هم! طبیعیه که عین هم فکر نکنیم.  و اون تفکر تا توهین به اعتقادات و باور کسی نباشه،محترمه😇پس اگر بعد از بحث با من،دیدی تو یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم،تعجب نکن.چون نمیشناسمت و فقط یا باهات موافقم یا مخالف😆اگر جوابی از سوی من دریافت نکردین بدونین قطع امید کردم ازتون🥱🙏قابل توجه برخی دوستان گله مند : لینک پیام ناشناس مثل اینه که یه دسته شمشیر بذارید جلو یه عده ،پشتتون رو بکنید بهشون و توقع داشته باشید براتون باهاش میوه پوست بگیرن!
عزيزم اخه با اين سن كم ديسك نخاعي چرا؟؟ 

من20سالم بود ک گرفتم

ویتامین دی بدنم رو5بود حامله شدم توحامله دیسک حاملگی گرفتم بعد زایمان طبیعی داشتم 

اب جوش ریخت روشکمم کامل سوخت بچه هیچ حرکتی نداشت مجبورب زایمان شدم از10صبح تا9شب سوزن فشارمیزدن ولی دهانه.رحمم بازنمیشد اینقدربهم فشاراومد

دقیق بعدزایمانم دستم شروع ب بی حس شدن کرد بعدگردنم دیه پای سمت راستم هیچ حدکتی نداشت 

ام ارای ک شدم گفت مهره5و6گردنت دیسک نخاعی هست

بهم گفت بایدعمل کنی چون هرازگاهی وقتی اینجوری حالت بی حسی پیدامیکنی ولی چون روگردنم بودخیلی ترسیدم رضایت عمل ندادم

من20سالم بود ک گرفتم ویتامین دی بدنم رو5بود حامله شدم توحامله دیسک حاملگی گرفتم بعد زایمان طبیعی دا ...

اگه پزشكت خوبه حتما عمل كن

تا كي ميخواي اين دردارو تحمل كني

تو هنوز 24 سالته

انشالله كه هر چه زودتر خوب بشي🙏❤️

برو دکتر اینجا بگیم ترور میشیم

من زن عموم رفت پیش ماما دکتر این کار رو  انجام نمیده چون نظام پزشکیش باطل میشه به اونایی هم که اینجا گفتن گناه داره و فلان اهمیت نده فردا قرار نیست اونا پول پوشک بچت رو بدن اگه نمی تونی سقط کن