2777
2789
عنوان

بیایین نتیجه سونو آنومالیمو بگم🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 34 پست
آره گلم برای من فرق اما شوهرم میخاد دوتا پسر داشته باشهک جفت باشن مثلا انشاالله ب توهم خدا یه دختر ن ...

دیگه به همسری بگید شرمنده خدا منتظر نظر ما نمیمونه باید به اونچه خدادوست داره و صلاح دیده تن داد شما هم نشین پیشش بگو انومالی سونوش دقیق نیست و علائمم پسره مردها رو نمیشه راحت قانع کرد بزار با جنسیت بچه کناربیاد دچار توهمش نکن 

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
مرسی عزیزم من یه دخترم دارم 

فدات ببخشید عزیزم اشتباه ریپلی کردم یه خانوم دیگه بودند ک گفت سه تا پسر داره دختر نداره با اون طفلک بودم انشاالله دامن همه سبز باشه وهم دختر و هم پسر خدا ب همه بده کسی تو حسرت فرزند نباشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه به همسری بگید شرمنده خدا منتظر نظر ما نمیمونه باید به اونچه خدادوست داره و صلاح دیده تن داد شما ...

من ک هر دفعه بش میگم هرچی باشه خاست خداس سالم باشه بسه همین ک گقت بچت هیچ مشکلی نداره انگار دنیا رو داد بهم ولی خدا کنه اینم درک کنه آدمی نیست ک قانع باشه کلا از اون مرداس ک زن مثل غلام حلقه ب گوش باید باشه براش بدون اجازش آب نباید بخورم هعی چی بگم از این

عزیزم اگر دکتر آزمایشاتت  رو بررسی کرده احتمالا مشکلی نداشته و خارش صرفا مربوط به حساسیت پوستی ...

چوم انشاالله هرچی صلاحه همون بشه من ک هردوش فرزنده واسم فرقی نداره یکم شوکه شدم اما خب بخاطر شوهرمه ک میگفت پسر ه باید پسر باشه فلان اما فک نکنم دیگه بتونه چیزی بگه چون دختره دیگه گناه ک نکرده دختر داده خدا چیزی بهش نگفتم فردا بگم نمیدونم خدا کنه واکنشش چیزی نباشه منم ناراحت کنه😕

چوم انشاالله هرچی صلاحه همون بشه من ک هردوش فرزنده واسم فرقی نداره یکم شوکه شدم اما خب بخاطر شوهرمه ...

سلام عزیزم 

اقدام‌تون چند تا بود بچه تون دخمله؟ رژیم هم داشتید؟

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭