2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بهتر نیست خودت را مدیون تمام کسانی که براشون ناخن کاشتی نکنی این پول ها خوردن نداره. 

بهتر نیست هرکس عقیده شو نگه داره؟ 

گفت که ریپ نزنین  

بنده هم کاشت دارم غسل میکنم نمازم میخونم و توی قبر خودمم میخوابم

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
بهتر نیست هرکس عقیده شو نگه داره؟  گفت که ریپ نزنین   بنده هم کاشت دارم غسل میکنم نمازم ...

فک میکنه ناخن کارم 😂😂😂😂😂

ساقیشو زنده میخواماااا

کار خوبو خدا میکنه ک با هیچکی حرف نمیزنه!💜💔
فک میکنه ناخن کارم 😂😂😂😂😂 ساقیشو زنده میخواماااا

😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
بهتر نیست هرکس عقیده شو نگه داره؟  گفت که ریپ نزنین   بنده هم کاشت دارم غسل میکنم نمازم ...

بله اما این اعتقادی که باعث بشه دراحکام دینی دیگران مشکل ایجاد بشه وظیفه ماست بگیم شاید یکی بخواد خودش را از کوه پرت کنه ولی حق نداره دست دیگران را بگیره واونا را هم پرت کنه. 

فقط میتونم بگم عبادت ها و اعمالتون رو توی کیسه سوراخ نریزید همین 

موفق باشین

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)   
بله اما این اعتقادی که باعث بشه دراحکام دینی دیگران مشکل ایجاد بشه وظیفه ماست بگیم شاید یکی بخواد خو ...

خداوند به انسان قدرت تعقل و تفکر و اختیار داده 

یا علی شب خوش

من کی گفتم؟ واقعا سرتو از رو مهر بردار خانم مذهبی اول ببین بعد قضاوت کن .

یعنی چشم من اشتباه دیده؟ لطفا برگرد اولین نظرت را ببین ناخن کارم نماز می خونم.... متوجه نشدم منظورت چیه؟ 

خداوند به انسان قدرت تعقل و تفکر و اختیار داده  یا علی شب خوش

آره درسته خداوند قدرت تعقل وتفکر واختیار داده اما کسی که از این اختیار ازقدرت تعقل وتفکر استفاده نمی کنه را باید چکار کرد؟ 

یعنی چشم من اشتباه دیده؟ لطفا برگرد اولین نظرت را ببین ناخن کارم نماز می خونم.... متوجه نشدم منظورت ...

بله چشمتون علاوه ب اشتباه دیدن مغزتونم کار نکرده 

بنده گفتم کاشت دارم غسل میکنم نمازم میخونم... کی گفتم ناخن کارم .. واقعا خجالت داره اه اه

کار خوبو خدا میکنه ک با هیچکی حرف نمیزنه!💜💔