بهتر نیست خودت را مدیون تمام کسانی که براشون ناخن کاشتی نکنی این پول ها خوردن نداره.
بهتر نیست هرکس عقیده شو نگه داره؟
گفت که ریپ نزنین
بنده هم کاشت دارم غسل میکنم نمازم میخونم و توی قبر خودمم میخوابم
دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
بهتر نیست هرکس عقیده شو نگه داره؟ گفت که ریپ نزنین بنده هم کاشت دارم غسل میکنم نمازم ...
بله اما این اعتقادی که باعث بشه دراحکام دینی دیگران مشکل ایجاد بشه وظیفه ماست بگیم شاید یکی بخواد خودش را از کوه پرت کنه ولی حق نداره دست دیگران را بگیره واونا را هم پرت کنه.
بله اما این اعتقادی که باعث بشه دراحکام دینی دیگران مشکل ایجاد بشه وظیفه ماست بگیم شاید یکی بخواد خو ...
خداوند به انسان قدرت تعقل و تفکر و اختیار داده
یا علی شب خوش