iidam مدیر استارتر عضویت: 1400/08/22 تعداد پست: 897 عنوان پرستاری 706 بازدید | 85 پست دوستان برای رشته پرستاری تا چه رتبه ای میتونم قبول شم؟منطقه سه امکلا راجب پرستاری چیزی میدونین بگینمهاجرتش . درامدش. سختی راحتیش. پرستیژ . 1400/12/01 | 13:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saraخانومی عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 8072 راحتی که نداره سختی کارش بالاس درآمدش نسبتا خوبه اما عالی نیست از نظر مهاجرت اوکیه منطقه ۳ رو دقیق نمیدونم اما منطقه دو معمولا تا ۱۰ هزار 🥰😍😍😉🙃
iidam مدیر استارتر عضویت: 1400/08/22 تعداد پست: 897 راحتی که نداره سختی کارش بالاس درآمدش نسبتا خوبه اما عالی نیست از نظر مهاجرت او ... خب من علاقم خیلی زیاده ساعت کاریش بالاس؟وای وقعا تا 10 هزار میشه؟
saraخانومی عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 8072 خب من علاقم خیلی زیاده ساعت کاریش بالاس؟ وای وقعا تا 10 هزار میشه؟ ساعت کاریش بستگی به نیاز بخشی که کار میکنی داره من معمولا ۱۵ تا ۱۲ ساعتی میرفتم گاهی بیشتر هم میشد۱۰ هزار منطقه ۲ میشه فک کنم تا ۴۰۰۰ منطقه ۳ فرق دارن 🥰😍😍😉🙃
iidam مدیر استارتر عضویت: 1400/08/22 تعداد پست: 897 ساعت کاریش بستگی به نیاز بخشی که کار میکنی داره من معمولا ۱۵ تا ۱۲ ساعتی میرفتم گاهی بیشتر هم ... الان من نفهمیدم منطقه سه که باید بیشتر بپذیرن
iidam مدیر استارتر عضویت: 1400/08/22 تعداد پست: 897 ساعت کاریش بستگی به نیاز بخشی که کار میکنی داره من معمولا ۱۵ تا ۱۲ ساعتی میرفتم گاهی بیشتر هم ... شما ساعت مطالعتون چقد بود؟
saraخانومی عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 8072 الان من نفهمیدم منطقه سه که باید بیشتر بپذیرن آخه از نظر تعداد فرق میکنه تعداد داوطلب های منطقه دو خیلی بیشتره ببین اگه دو تا داوطلب درصداشون یکی باشه اونی که منطقه ۳ هست مثلا میشه ۳۰۰۰ اونی که منطقه ۲ هست میشه ۱۰۰۰۰دانشگاه ها از روی تراز میگیرن که اونم بستگی به درصد ها داره 🥰😍😍😉🙃
saraخانومی عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 8072 شما ساعت مطالعتون چقد بود؟ من زیاد میخوندم هر روز ۸ صبح شروع به درس بودم تا ساعت ۱۲ شب یه ساعت ظهر برای نهار یه ساعت برای شام استراحت داشتم رتبم ۹۹۰۰ منطقه ۲ شد سراسری قبول شدم 🥰😍😍😉🙃
iidam مدیر استارتر عضویت: 1400/08/22 تعداد پست: 897 آخه از نظر تعداد فرق میکنه تعداد داوطلب های منطقه دو خیلی بیشتره ببین اگه دو تا داوطلب درصداش ... اها فهمیدم مرسیمیگن زیست درصدش باید بالا باشه
saraخانومی عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 8072 اها فهمیدم مرسی میگن زیست درصدش باید بالا باشه من ۴۰ زدم درصد های اختصاصی هام همه ۴۰ بود تقریباادبیات۶۵عربی۲۸دینی ۸۹زبان ۵۶ 🥰😍😍😉🙃
iidam مدیر استارتر عضویت: 1400/08/22 تعداد پست: 897 من زیاد میخوندم هر روز ۸ صبح شروع به درس بودم تا ساعت ۱۲ شب یه ساعت ظهر برای نهار یه ساعت برای شام ا ... واوو خیلی میخوندین شمامن از الان ناامیدم تا اینجا خیلی تنبلی کردماز دهم اینجوری پیوسته میخوندین؟
iidam مدیر استارتر عضویت: 1400/08/22 تعداد پست: 897 من ۴۰ زدم درصد های اختصاصی هام همه ۴۰ بود تقریبا ادبیات۶۵ عربی۲۸ دینی ۸۹ زبان ۵۶ عالی بوده که
saraخانومی عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 8072 واوو خیلی میخوندین شما من از الان ناامیدم تا اینجا خیلی تنبلی کردم از دهم اینجوری پیوسته میخوندین؟ نه من یه سال پشت کنکور موندم از مهر شروع کردم تا کنکور با همین روال خوندم حتی یه روز هم نشد از ۷ بگذره و بیدار شم همیشه ۷ بیدار بودم تا ۸ صبحانه و ورزش و ۸صبح دقیق شروع میکردم میخوندم 🥰😍😍😉🙃
iidam مدیر استارتر عضویت: 1400/08/22 تعداد پست: 897 من ۴۰ زدم درصد های اختصاصی هام همه ۴۰ بود تقریبا ادبیات۶۵ عربی۲۸ دینی ۸۹ زبان ۵۶ ترازای کانونتون چند میشد؟