2777
2789
عنوان

نیاز داشتم که یک جا اینارو بگم..

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 70 پست

عزیزم چیزایی که گفتی من توی نوزده سالگی بودم که پدرمو از دست دادم دقیقا وضعیتم مثل تو بود سعی کن با مشاوری کسی حرف بزنی یا دوست قابل اعتماد خواهش میکنم ازت اگه علاقه به درس داری بخون و آزمونارو با تقلب نگذرون اگه

نه برو دنبال حرفه ای که هم سرگرم شی هم چیزی یاد بگیری

ازت خواهش میکنم نزار چند سال دیگه پشیمون شی  

کاش من همسن تو بودم کاش میشد برگشت عقب

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین یچیزبگم منم تو۱۴ سالگی افتادم به سریال کره ای واینا ولی الان اگه برگردم گذشته یه سیلی محکم به خ ...

اوهوم!میدونم من خودم تو اون سن هم سریال میدیدم هم ورودی داشتم از عید وسوسه شدم به دیدنش باز بهتر از رمان بود کنترل میوکردم همون سال اول شدم از چشمم رفت ولی سریال زبان انگلیسی میبینم الان تاثیر مثبت داره برام یه کم هر از گاهی نگاه میکنم!

زیاد😂همزمان چند تا میبینم

منم اصلا حوصله درس خوندن ندارم دیگه😐

تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو                            من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!
ببین اگه دم دستم بودی دریغ نمیکردم😁😁بخودت بیابخداازسریال هیچی درنمیاد

به خدا میدونممم ولی بارم نمیتونم بشینم سر کتاب الان سر کلاسم مثلا😐

تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو                            من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!
انرژی و انگیزه و حسشو ندارم اصلا

چون به تنبلی و راحت طلبی عادت کردی طبیعت بشر راحت طلبه 

به ایندت فکر کن، فکر کن اگر دست از تنبلی برداری و دل به درس بدی و یه رشته مناسب که بازار کار خوبی داره قبول بشی چه آینده خوبی درانتظارت هست تبدیل میشی به یه خانم باکلاس و مستقل که احترام زیادی بین بقیه داره 

فکر کن اگر با وضعیت الانت ازدواج کنی، که قطعا با آدم به درد بخوری هم نمیتونی ازدواج کنی چون خودت موقعیت قابل قبولی نداری که مورد توجه یه پسر تحصیلکرده و حسابی قرار بگیری، 

بری تو یه خانواده ای که خواهرشوهر، جاری، دخترهای فامیل شوهر همه زنهای تحصیلکرده و مستقل و باکلاسی هستن ولی تو هیچ هنر و فایده ای نداری و چشمت به جیب شوهرت هست و میشی کنیز مهمونی های اونها 

الان تو سنی هستی که با تلاش و زحمت میتونی کل ایندت رو عوض کنی اونم به بهترین شکل 

با قبول شدن تو یه رشته خوب و دانشگاه خوب کلی دوستهای دختر و پسر باکلاس و به درد بخور سر راهت قرار میگیرن 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
پس چرا تلاشی نمیکنی خیلیا صبح تا شب درس میخونن به چیزی که میخوان نمیرسن منتظری همینطوری بشینی بهش بر ...

بیخیال این حرفا رو من اثر نداره

من به سطح بیخیالی رسیدم که میگم هرچه بادا باد