2777
2789
عنوان

نق زدن دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 35 پست
عزیزم نه متاسفانه شرایط بدی دارم و همسرم روز مزد هست  خودمم کلافم وقت نمیکنم

عزیزم لازم نیس اسباب بازی گرون بخری..ارزون بگیر ولی متنوع و زیاد...حباب بازی گل بازی..اینا رو هم من با بچه ام بازی میکنم

آدم فقط میتونه روی خودش حساب کنه بقیه ی جهان در گرو اما و اگره...

بچه ها تو یه سنی خیلی نق نقو میشن سعی کن یه تایمی رو براش خالی بذاری فقط باهاش بازی کنی،برا تو این سن باید2ساعت بازی کنه که بازیش رو به نتیجه برسونه زیر این تایم براش انگار بازی نکرده یکم بزرگتر که شد دیگه نق نمیزنه ولی بازی هیچوقت ازش نگیر،حالا هر بازی که بیشتر لذت میبره یکم باهاش بچگی کن خودت هم لذت ببر

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میتونه صحبت کنه؟ اگه آره میتونی ببری مهد یا خانه بازی

عزیزم کلمه کلمه میگه جمله خوب و کامل نمیگه 

نه عزیزم شرایط مهد رو ندارم 

هم بازی نداره اطرافش

کاربری مشترک
بله درسته  وقتم خیلی تنگ هست و دست تنها سعی میکنم بیشتر براش وقت بذارم

زحمت میکشی برا خوشبختی همین بچه گلم پس یکم انرژی براش کنار بذار 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
عزیزم لازم نیس اسباب بازی گرون بخری..ارزون بگیر ولی متنوع و زیاد...حباب بازی گل بازی..اینا رو هم من ...

عزیزم شوهرم دیروز با روز مزدیش براش عروسک خریده اورده حالا از دیشب خداروشکر سرگرمشه

کاربری مشترک
عزیزم کلمه کلمه میگه جمله خوب و کامل نمیگه  نه عزیزم شرایط مهد رو ندارم  هم بازی نداره ا ...

پس دیگه تنها راه حلش اینه خودت بازی کنی باهاش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
دخترمنم خیلی نق نق می‌کنه اگه یک بچه یکسال و دوسال بزرگتر پیداکنی از همسایه یا فامیل هفته ای یکی دوب ...

اره عزیزم چون تنهاست و همش خونه احساس میکنم دلگیر شده 

بچه های همسایه نسبت به اون بزرگترن عزیزم زیاد نمیذارم بره کنارشون 

کاربری مشترک
دخترمنم خیلی نق نق می‌کنه اگه یک بچه یکسال و دوسال بزرگتر پیداکنی از همسایه یا فامیل هفته ای یکی دوب ...

نمیشه ریسک کرد

هم واسه کرونا هم این که خدایی نکرده حادثه ای پیش بیاد کلی بدبختیه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
استخرتوپ بگیربراش سرگم بشه من قلک گذاشتم بگیرم براشون

بچه ها تنوع طلبن

من واسه دخترم خریدم فقط دو روز بازی کرد توش

دیگه فقط توپاشو تو کل خونه میریخت

جمع کردم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی فکر خوبیه  ممنونم منم سعی میکنم اینکارو کنم

گرون نیست من قیمت سایزمتوسط گرفتم ۳۰۰تومن گفت بادوتابسته توپ اشانتیون من خونه دوستم بچهاش داشت رفتیم اصلابچهاروندیدیم همش بااون بازی میکردن منم براهمین میخوام بگیرم

بچه ها تنوع طلبن من واسه دخترم خریدم فقط دو روز بازی کرد توش دیگه فقط توپاشو تو کل خونه میریخت جم ...

من بچهام ۳و۹هستن واتاقشون جداس وهیچ وقت اجازه اوردن اسباب بازیشون توحالپذیرایی ندارن براهمین مگیرم تاتواتاقشون باشه

من بچهام ۳و۹هستن واتاقشون جداس وهیچ وقت اجازه اوردن اسباب بازیشون توحالپذیرایی ندارن براهمین مگیرم ت ...

واسه ۹ساله که اصلا جذابیتی نداره

امیدوارم دوس داشته باشن

من که جمع کردم😁

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😂😂😂بخدااون پیرم کرده دیده خونه دوستم😑😑😑بچهام فرق دارن خواهرفرق فکولن😒😂

😂😂😂😂بچه ها همینن

منم کافیه برم فروشگاه یا سوپرمارکت

دخترم کچلم میکنه 😂

خدا حفظشون کنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40