2789
عنوان

مولانا..

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 40 پست
نه🙄 قربون ذهن مریض بعضیا برم شمس فقط استاد مولانا بود.همون جوری که پیامبر حضرت علی رو تعلیم میداد

شمسِ من و خدای من ... 

💙 عشق زبانیست که بی آن نتوان زیست 💙               

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه مفهوم شعر را یاد بگیری ناخودآگاه حفظ میشی برا من که اینطوره

من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا
شمسِ من و خدای من ... 

میدونید جالب کجاست؟

جالب اینه که این شعر در دیوان های معتبر مولانا اصلا نیومده.جزو اشعار منسوب به حضرته

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌

خب میخوام به ذهنم بسپارمشون خوبه که بده؟تامل هم‌که بله حتما

کلا زبان سعدی روان تره

ولی به شخصه هیچ وقت با سعدی ارتباط نگرفتم.فقط تخته گاز از مولانا حفظ کردم

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌

خب میخوام به ذهنم بسپترمشون خوبه که بده؟

شخصا ذهنم رو محدود به حفظ کردن نمیکنم و تلاشی نمیکنم براش و در راستا و مسیر وصل شدن به منبع اطلاعات و استاد درونم هستم🙏🏻✨ و هر درس و دانشی رو نظاره گر هستم درش🌻

میدونید جالب کجاست؟ جالب اینه که این شعر در دیوان های معتبر مولانا اصلا نیومده.جزو اشعار منسوب به ح ...

شمس انسان کامل و استاد و پیر مولانا بود 🙏🏻✨

شمسِ من و خدای من ... 

پیر من و مراد من  مونس روزگار من....  

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      
شمس هم شاعربود؟ مولانا بزرگتر از شمس شده اخه معروفتره مولانا

بله شمس هم شاعر بود اگه هیچ علاقه ای ب مطالعه دربارش نداری فکر میکنم قراره امسال فیلم مست عشق با همکاری بین ایران و ترکیه درباره مولانا و حضرت شمس ساخته شه حتما ببین تیزر هاش جذابه 

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      
شمس انسان کامل و استاد و پیر مولانا بود 🙏🏻✨

احسنت💛

آدم مقالات شمس رو که میخونه تازه به جایگاه این آدم در هستی پی می‌بره.برعکس اون چهره بی سواد و کتاب نخوان و ناآگاه و بی قید که بعضیا سعی کردن ازش بسازن.

من همیشه فکر میکردم این بیت مولانا که خطاب به خداونده درباره شمس گفته شده (البته ممکنه برداشت من اشتباه باشه.کلا درک مولانا سخته)

عشق منی و عشق را صورت و شکل کی بود؟

این که به صورتی شدی این به مجاز می‌کنی

که درواقع اگه مرتبط با شمس باشه نشون میده چه جایگاه والایی برای مولانا داشته و تا کجاها بردتش

شمس هم شاعربود؟ مولانا بزرگتر از شمس شده اخه معروفتره مولانا

من تاحالا چیزی ازش جایی ندیدم.

شاید بعضی بیت ها که در بین سخنانش می‌گفته مال خودش بوده باشه ولی نشنیدم دیوان داشته باشه.

من تاحالا چیزی ازش جایی ندیدم. شاید بعضی بیت ها که در بین سخنانش می‌گفته مال خودش بوده باشه ولی نشن ...

چرا داره عزیزم دیوان شمس