2777
2789
عنوان

چشم سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 53 پست
ان شاءالله حاجت روا بشی عزیزم

ممنون عزیزم انشالله 🥺🙏

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
واقعا راسته؟چطوری میشن بعد پاکسازی 

پاکسازی ک انجام بدی از هر انرژی منفی ای دور میشی و ذهنت آماده میشه برای هر کاری اگر از 100٪ قدرت ذهن استفاده کنی میتونی با چشمان یا اشاره کردن هر کاری کنی مثلا خوابیدی برقو خاموش کنی جلوی تصادفو بگیری با چشمات خیلی از مرتاضای هندی با چشم قطار متوقف میکنن 

چون جسمی ضعیف کردن ذهن قوی با چله نشینی و پاکسازی و باز کردن چشم سوم ی آقایی زیر نظر استاد باز کرد شب و روز نداشت ی شام کنار خانوادش نمیتونست بخوره انقدر عذاب کشید تا رفت بست 

از مرگ پسرش خبر داشت روز مرگش هی میگفت حسینمو برام بیارید

همون روزم پسرش تصادف کرد مرد

رویاشونم😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا حوصله داری میگن اگه باز بشه مثلا من آدم بدیم تو میتونی منو به بدترین شکل ببینی فک کنم جن میتونی ببینی 

اگه کسی می‌دونه به منم بگم یعنی چی میشه اینا اصلا این چیه ! 

بعدش به نظرتون لیلیث وجود داشته یا نه ؟ 

خیلی ذهنم درگیر

یه صلوات برای امام زمان می‌فرستی ؟          درخواست دوستی ممنوع 
پاکسازی ک انجام بدی از هر انرژی منفی ای دور میشی و ذهنت آماده میشه برای هر کاری اگر از 100٪ قدرت ذهن ...

پس هم بعد مثبت داره هم منفی

هرکی میاد تاپیک و خودشم میدونه ک میخواد ساز مخالف بزنه لطفا نیاد با احترام
از آینده یا شهود های در مورد کارها اما می‌دونی کی اینکارو انجام میده؟موحوداتی که به طور عادی حق ندار ...

مگه در همه موارد انرژی دزدی رخ میده🤔

💙 عشق زبانیست که بی آن نتوان زیست 💙               
وا حوصله داری میگن اگه باز بشه مثلا من آدم بدیم تو میتونی منو به بدترین شکل ببینی فک کنم جن میتونی ب ...

نه لیلیث داستانی هست که فمنیست ها سر هم کردن 😂

دختری که عاشق ماهه...🌔🌕🌖https://harfeto.timefriend.net/16756920406570
چون اندازه موهای سرم آدم اینجوری دیدم در مورد این قضیه هم تحقیق کردم 😐

خوب چجوری باید بست من یه زمانی چشم سوم باز کردم ۱۶سالم بود حتی آدما هم انگار یه طور دیگه بهم نگاه میکردن منظورم اونایی که سرنوشت خوبی نداشتن یا آینده ای بدی در انتظارشان بود یکیشون جونی مرد دختر عموم بود تا زنده بود همش میخواست حق منو بخوره میگفت که این باید خودشو بکشه اینطوری بود با من 

همسرم عشقم پسرای خوشکلم زندگی ما با وجود شما بهشت🌺🏞 و من خوشبخت ترینم💖
هیچ استاد عرفان واقعی اینکارو برای مردم عادی انجام نمیده اون هارو هم که میبینی یه مشت سودجو

تو تلگرام یه گروهی بود استاد بازار گرمی میکرد تله پاتی،یا خروج روح از بدن اموزش میداد،پیام دادم گف ۵ تومن بزن به حسابم سی دی رو یفرستیم برات

وا حوصله داری میگن اگه باز بشه مثلا من آدم بدیم تو میتونی منو به بدترین شکل ببینی فک کنم جن میتونی ب ...

لیلیث چیه؟

مثلا انرژی مون تحلیل میره؟

نمیدونم والا 

این کاربر میگه ، هرکی چشم سومش فعاله ، شده منبع انرژی موجودات و انرژی ازش میدوزدن🤷🏻‍♂️

💙 عشق زبانیست که بی آن نتوان زیست 💙