2777
2789
عنوان

باهم قهریم الان

| مشاهده متن کامل بحث + 2062 بازدید | 46 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه دوست نداره؟ چرا اینجوری میکنه 

والا معلوم نیس دوسم داره یا نه

بهم زیاد پیام میده زیاد باهم حرف میزنیم

ولی وقتی واقعی پیشمه یکمی سرده صمیمی نیس

چند روز پیش پیشش بودم هی میومدم سمتش بوسش کنم عقب میکشید 😞😞😞😞😞😞😞😞

قصدتون ازدواج؟  شاید دغدغه فکری داره

من خودم قصدم ازدواجه 

ولی درمورد اون هنوز بهم ثابت نسده

نمیدونم والا کار زیاد داره همش میره سرکار

ولی دلیل نمیشه سرد رفتار کنه بامن چون دغدغه داره 😞

من خودم قصدم ازدواجه  ولی درمورد اون هنوز بهم ثابت نسده نمیدونم والا کار زیاد داره همش میره س ...

ببین اگه قصدش ازدواج نیس و اینجوری داری شکنجه میشی ازش دور شو عزیزم فقط خودت آسیب میبینی 

تنهایی را به بودن های چندروزه ترجیح میدم😎
برام کادو ولن نگرفته....گرم و مهربون نیست.... هرچی هم بهش میگم قبول نمیکنه میگه من سرد نیستم اشتباه ...

ما که اصلا ولن و این چیزا نداریم هر روزمون ولنه 😁😁

چیه بابا این چیزا ارزش نداره

عزیزم من میدونم حرف به گوشت نمیره چون دوسش داری چشمو گوشتو رو همه چی بستی بهتره خودت این رابطه رو تموم کنی تا اون نکرده من تایپیکای قبلتو خوندم ایشون خوده بیشعورن اصلا شخصیت ندارن چجوری شما میخوای باهاشون زندگی کنی؟ این همه تایپیک اینجا میزنن نمیبینی؟ که چقد شوهراشون اذیتشون میکنن و روزی صد بار دعا میکنن کاش باهاش اشنا نشده بودن؟ بیخیال این ادم شو اگه میخوای زندگی خوبی داشته باشی چیزی کخ زیاده پسر بذار یکم زمان بگذره سر موقعش سرنوشت برات یکی بهتر میاره که بشه باهاش رابطه سالمی داشت اگه خودتو دوست داری و نمیخوای زندگیت از این بدتر بشه باهاش تموم کن این ادم ارزش نداره فقط اذیت میکنی خودتو کاتم که کنین سه چهار روز بیشتر طول نمیکشه که فراموشش کنی کات کن لطفا