یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
عزیزم من میدونم حرف به گوشت نمیره چون دوسش داری چشمو گوشتو رو همه چی بستی بهتره خودت این رابطه رو تموم کنی تا اون نکرده من تایپیکای قبلتو خوندم ایشون خوده بیشعورن اصلا شخصیت ندارن چجوری شما میخوای باهاشون زندگی کنی؟ این همه تایپیک اینجا میزنن نمیبینی؟ که چقد شوهراشون اذیتشون میکنن و روزی صد بار دعا میکنن کاش باهاش اشنا نشده بودن؟ بیخیال این ادم شو اگه میخوای زندگی خوبی داشته باشی چیزی کخ زیاده پسر بذار یکم زمان بگذره سر موقعش سرنوشت برات یکی بهتر میاره که بشه باهاش رابطه سالمی داشت اگه خودتو دوست داری و نمیخوای زندگیت از این بدتر بشه باهاش تموم کن این ادم ارزش نداره فقط اذیت میکنی خودتو کاتم که کنین سه چهار روز بیشتر طول نمیکشه که فراموشش کنی کات کن لطفا