نامزدم میگه نرو کلاس زبان و درس نخون . بشو زن خانه دار . تو رو خدا یه راهی بگید قانعش کنم . راضیش کنم که بتونم برم . خواهش میکنم😭😭😓😓😭😭من ۷ و ۸ ساله که میرم کلاس زبان و میخوام دبیر زبان انگلیسی بشم ولی میگه نمیخوام شاغل بشی. راه حل بگید
اگه از الان کوتاه بیای کارت دراومده سنگاتو وا بکن باهاش بگو این همه سال زحمت نکشیدم ک بشینم کنج خونه
𓆃ایران زمین𓄂 "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*
از ترس هاش بپری. از اینکه میترسه چی بشه اگه شاغل بشی؟
موقع حرف زدن خنجر و از رو نبند. همدلانه صحبت کن. اول از زحمات و آرزوهای خودت بگو و بعد از علت ناراحتی اون بپرس و اصلا کوتاه نیا. اگر خودت نتونستی پیش مشاور حتما برو که بعدا هم همسرت بیاد
قوی باش بگو من از اول همین بودم از این به بعد هم خواهم بود
دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز.ارنست همینگوی.
این چه حرفیه یه جوری با زبون خوش راضیش کن چون بعدا صد درصد پشیمون میشی
میگم راضی نمیشه. ۱ ماه پیش گفت دیگ نرو کلاس زبان بسه دیگ تا اینجا خوندی. کافیه . با کلی گریه راضیش کردم که بخونم . درضمن شهریه ترم رو هم نمیده میگه من راضی نیستم بری و پول شهریه نمیدم