2777
2789
عنوان

دخترا بیاید😔

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 58 پست

راهنمایی هستی دیگه؟

راهنمایی درساتو خوب بخون اما هیچوقت غصه نمره رو نخور چون هیچ تاثیری در ایندت نداره

اینو کسی بت میگه که تو راهنمایی واسه ۱۹/۷۵گریه میکرد معدلامم همش بیست بود اما هیچ تاثیری نداره عزیزم فقط خوب بخون

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راهنمایی هستی دیگه؟ راهنمایی درساتو خوب بخون اما هیچوقت غصه نمره رو نخور چون هیچ تاثیری در ایندت ند ...

ممنون 

من برام مهم نیست 

فقط از خانوادم میترسم

ممنون  من برام مهم نیست  فقط از خانوادم میترسم

چند روز بگذره عادی میشه سعی کن زیلد اهمیتی ندی چیزی گقتن بگو ،من نهایت تلاشمو کردم بیشتر از این ازم برنمیاد باید چیکار کنم؟

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

عزیزم هدف اصلی درس خوندن فهمیدنه نمره اهمیتی نداره استرس به خودت راه نده مامانت نهایتا چهار تا غر بزنه که همونم از روی دلسوزیه هرچند نادرسته غصه نخور وقت برای جبران کاستی هایی که خودت احساس میکنی داشتیم هست ولی  اینهمه استرس داشتن برای گرفتن نمره اصلا به صلاحت نیس که هر وقت نمره کمتری بگیری دپرس بشی

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.