2777
2789
عنوان

دخترا بیاید😔

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 58 پست

راهنمایی هستی دیگه؟

راهنمایی درساتو خوب بخون اما هیچوقت غصه نمره رو نخور چون هیچ تاثیری در ایندت نداره

اینو کسی بت میگه که تو راهنمایی واسه ۱۹/۷۵گریه میکرد معدلامم همش بیست بود اما هیچ تاثیری نداره عزیزم فقط خوب بخون

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خانوادت حساس نیستن؟ یعنی هیچی نمیگن؟

نه

اتفاقا خوشحال شدن

اخه سالای قبل نمره هام بد میشد

فرزند ایران و جانفدای میهن🖤🥀 یک عدد فمنیست در حال جنگیدن با سیستم نر سالاری...تا وقتی که پرپر شدن چند هزار جوون بی گناه رو به حق میدونی صرفا بخاطر اینکه در دیدگاه سیاسی با تو تفاوت داشتن و انگ بی خدا بودن بهشون میزنی حرف از وطن پرستی نزن بی وجود مظلوم مظلومه چه بچه های میناب و چه جوون هایی که در آن زمستان لعنتی با کلی آرزو و امید خاک شدن

راهنمایی هستی دیگه؟ راهنمایی درساتو خوب بخون اما هیچوقت غصه نمره رو نخور چون هیچ تاثیری در ایندت ند ...

ممنون 

من برام مهم نیست 

فقط از خانوادم میترسم

ممنون  من برام مهم نیست  فقط از خانوادم میترسم

چند روز بگذره عادی میشه سعی کن زیلد اهمیتی ندی چیزی گقتن بگو ،من نهایت تلاشمو کردم بیشتر از این ازم برنمیاد باید چیکار کنم؟

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

عزیزم هدف اصلی درس خوندن فهمیدنه نمره اهمیتی نداره استرس به خودت راه نده مامانت نهایتا چهار تا غر بزنه که همونم از روی دلسوزیه هرچند نادرسته غصه نخور وقت برای جبران کاستی هایی که خودت احساس میکنی داشتیم هست ولی  اینهمه استرس داشتن برای گرفتن نمره اصلا به صلاحت نیس که هر وقت نمره کمتری بگیری دپرس بشی

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.