خب عزیزم سنتی هم بوده باشه یعنی قبل عقد دوران اشنایی و نامزدی نداشتید؟
✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد «گاندی»
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممکنه واقعا نداشته باشه ممکنه از رو خساست اینجوری بکنه دومی باشه خیلی سخته زندگی با همچین مردی حرف یه روز دو روز نیست حتی ممکنه توی خرید وسایل خونه هم بگه ندارم در آینده 😐
خانوما چرا اینجوری شدین بخدا مردا هم گناه دارن خرج عروسی سنگینه ب فکر عروسیه نمیخواد ول خرجی کنه تا عروسیه خوبی برات بگیره چرا یکمـ خودمونو جای اونا نمیزاری
✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد «گاندی»
خانوما چرا اینجوری شدین بخدا مردا هم گناه دارن خرج عروسی سنگینه ب فکر عروسیه نمیخواد ول خرجی کنه تا ...
عزیزم بله درسته زندگی خرج ها سخت شده ولی خساست فرق داره با موضوع نداشتن آگه داره و از عمد خرج نمیکنه حتی کوچیک ترین خرج ها رو بدون همچین آدمی توی عروسی هم خرجی نمیکنه داداش من وضع مالیش خوب نیست ولی همه تلاشش رو میکنه برای نامزدش کم نمیزاره
به یه رفتار نمیشه گفت عزیزم ایشون نامزدش هست باید با تمام دقت نگاه کنه ببینه خسیسه یا نداره الآن با دو تا چیز کوچیک کا گفت نمیشه قضاوت کرده که واقعا خسیس باشه زندگی با مرد خسیس زجر آوره