sea67 مدیر عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 143 عنوان پخش شدن خط T در بی بی چک لاوین رز | مشاهده متن کامل بحث + 2595 بازدید | 46 پست سلام دوستان, من امروز از بی بی چک لاوین رز استفاده کردم, اما قسمت Tخطش پخش شد، یعنی خراب بوده؟ این ماه iui بودم خیلی دلم میخواد زودتری جوابش بفهمم(روز 25هستم امروز) 1400/11/29 | 07:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22906 چه مارکی گلم؟ الان مال من پخش شد یعنی خرابه؟ از 6:30دارم نپاش میکنم, خخخخ ادرار زیاد نریختی ؟ آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22906 خط Cکمرنگه ,خط Tهم پخش شده, باشه عزیزم ممنون ان شاالله هرچی که خیره انشاالله عزیزم 😍 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sea67 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 143 ادرار زیاد نریختی ؟ نه قطره چکانی نبود, باید 3ثانیه تو ظرف ادرار میذاشتم
azarbanoo1373 عضویت: 1400/10/20 تعداد پست: 1556 😍😍😍🙁 چه خوب ، نمیدونم چرا هروقت تصمیم میگیرم تا موعدم بی بی چک نزنم باز همچین کامنت های امیدوار ... ی حسی بهم میگفت حامله ایی کفش پاشنه بلند نپوش زیاد نرقص منم بی بی چک زدم مثبت ب شوهرم گفتم هنگبود بعد گریه شب عروسی دوستش بود تنور دلت گرم...🌹❤
azarbanoo1373 عضویت: 1400/10/20 تعداد پست: 1556 انشالله دامن همه منتظرا سبز بشه امین تنور دلت گرم...🌹❤
foorogh عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 19500 انشالله که باردارباشی من دوماه پریودم به هم ریخته الان هم ده روزه عقب انداختم نمیدونم چی کنم وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22906 نه قطره چکانی نبود, باید 3ثانیه تو ظرف ادرار میذاشتم 🤔 یکی دیگه بزن آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22906 ی حسی بهم میگفت حامله ایی کفش پاشنه بلند نپوش زیاد نرقص منم بی بی چک زدم مثبت ب شوهرم گفتم هنگ ... 😍😍😍 چه قشنگ ، چند وقت اقدام بودین؟ این خاطره برا چند وقت پیشه؟ آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
azarbanoo1373 عضویت: 1400/10/20 تعداد پست: 1556 😍😍😍 چه قشنگ ، چند وقت اقدام بودین؟ این خاطره برا چند وقت پیشه؟ یکسال نیم اقدام ۶سال پیش تنور دلت گرم...🌹❤
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22906 یکسال نیم اقدام ۶سال پیش ای جانم😍 خدا حفظش کنه براتون عزیزم 😘 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
azarbanoo1373 عضویت: 1400/10/20 تعداد پست: 1556 ای جانم😍 خدا حفظش کنه براتون عزیزم 😘 قربونت انشالله قسمت منتظرا تنور دلت گرم...🌹❤
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22906 قربونت انشالله قسمت منتظرا مرسی عزیزم انشالله 😍💕 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sea67 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 143 🤔 یکی دیگه بزن یکی دیگه زدم منفی بود(بعد 4 ساعت wc رفتم, یه جا نوشته بود اگه اول صبح نباشه, بعد چند ساعت wcنرفتن باید تست زد) حالا دیگه نمیدونم درسته بوده یانه
sea67 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 143 تو این عکس دومی فقط یه خط میبینم ، زود هم زدی البته ، دو سه روز دیگه باز بزن انشالله مثبته 😍 خدا کنه😥واقعه دیگه خسته شدیم منو شوهرم
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22906 یکی دیگه زدم منفی بود(بعد 4 ساعت wc رفتم, یه جا نوشته بود اگه اول صبح نباشه, بعد چند ساعت wcنرفتن با ... چند روز دیگه صبر کن ، برات با تموم وجود دعا میکنم مثبت بشه و باردار باشی عزیزم آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞