عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼🍼🦋🧿 ♥️)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هاله نداره که عزیزم الان میخوای فردا هم امتحان کنه امید که جواب بگیری
توکل برخدابی بی دادم صبح میزنم بیدارشم من از ۵ روز قبل هر روز چک زدم اصلا هیچ کدوم هاله نداشت .سینم شیر اومد .امروزم کامل دلدرد و کمردرد شدید داشتم شک افتادم دیگه بیخیال بودم .شوهر گفتم خرید شب زدم دوتا باهم جفتشونم هاله صورتی کمرنگ داده
توکل برخدابی بی دادم صبح میزنم بیدارشم من از ۵ روز قبل هر روز چک زدم اصلا هیچ کدوم هاله نداشت .سینم ...
صبح ناشتا بزن
هر چی دلت میخواد اون بشه ❣️
از موعدت چقدر گذشته مطمئنی شیر بود ؟
عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼🍼🦋🧿 ♥️)
آره ببین عکسش گذاشتم الان فشار دادم خیلی هم نوکشون درد ناکه فداتشم جیگرم توکل برخدا باردارم ب ...
اره دیدم
بازم صبح بزن ناشتا ببین دوباره مامان شدی یا نه
این حالت سینت من نه علمشو دارم نه تخصصشو که بخوام اظهار نظر کنم ❣️🦋