عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼🍼🦋🧿 ♥️)
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
هاله نداره که عزیزم الان میخوای فردا هم امتحان کنه امید که جواب بگیری
توکل برخدابی بی دادم صبح میزنم بیدارشم من از ۵ روز قبل هر روز چک زدم اصلا هیچ کدوم هاله نداشت .سینم شیر اومد .امروزم کامل دلدرد و کمردرد شدید داشتم شک افتادم دیگه بیخیال بودم .شوهر گفتم خرید شب زدم دوتا باهم جفتشونم هاله صورتی کمرنگ داده
توکل برخدابی بی دادم صبح میزنم بیدارشم من از ۵ روز قبل هر روز چک زدم اصلا هیچ کدوم هاله نداشت .سینم ...
صبح ناشتا بزن
هر چی دلت میخواد اون بشه ❣️
از موعدت چقدر گذشته مطمئنی شیر بود ؟
عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼🍼🦋🧿 ♥️)
آره ببین عکسش گذاشتم الان فشار دادم خیلی هم نوکشون درد ناکه فداتشم جیگرم توکل برخدا باردارم ب ...
اره دیدم
بازم صبح بزن ناشتا ببین دوباره مامان شدی یا نه
این حالت سینت من نه علمشو دارم نه تخصصشو که بخوام اظهار نظر کنم ❣️🦋