igm88 مدیر عضویت: 1400/09/15 تعداد پست: 2149 عنوان چرا بیدارید؟ | مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 36 پست من دیشب داشتم کار میکردیم تا ساعت ۸ صبح خوابیدم تا ۳ بعد از ظهر الان دیگه خوابم نمیاد البته اینم بگم نینی سایت هم نمیذاره بخوابم🤭شما چرا بیدارید؟ من و زیر سیگاریم تک و تنها خفه ی دود ...🚬💔 1400/11/29 | 02:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tarane_bahari عضویت: 1400/08/20 تعداد پست: 5945 عزیزم انشاالله که زود خوب بشت قربونت برم... انشالله.ولی دکتر ها دیگه امیدی بهمون ندادند... چقدر بده واقعا دیدن درد کشیدن عزیزان آدم...😔😔 امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
minoodokht عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 41 حالا که بیدارین پیج منو فالو کنیدخوشحال میشم بهم سر بزنیدKif_kafsh_online200
آذرمادرغزل عضویت: 1400/05/20 تعداد پست: 3438 این درد لگن واسه چیه..واسه منم درد میکنه.. نمیدونم خیلی بده چهارساعت پیش سرم و آمپول زدم یک ساعت پیشم مسکن خوردم ولی قطع نمیشه دردش فقط کمتر شده ولی بازم هست سه دعای زیبا..بی من نباشی..بی تو نباشم..بی هم نباشیم🙏🙏🙏
igm88 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/15 تعداد پست: 2149 قربونت برم... انشالله. ولی دکتر ها دیگه امیدی بهمون ندادند... چقدر بده واقعا دیدن درد کشیدن عزیزان ... خدا نکنه عزیزمبراتون دعا میکنم من و زیر سیگاریم تک و تنها خفه ی دود ...🚬💔
tarane_bahari عضویت: 1400/08/20 تعداد پست: 5945 خدا نکنه عزیزم براتون دعا میکنم قربونت برم. انشالله غم عزیزانت رو نبینی. همیشه دلت شاد باشه.. لطف میکنی عزیزم. ممنون🙏🙏🌹🌹🌹 امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
igm88 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/15 تعداد پست: 2149 قربونت برم. انشالله غم عزیزانت رو نبینی. همیشه دلت شاد باشه.. لطف میکنی عزیزم. ممنون🙏🙏🌹🌹🌹 فداتشم گلم شرمنده نکن منو بزرگواری من و زیر سیگاریم تک و تنها خفه ی دود ...🚬💔
tarane_bahari عضویت: 1400/08/20 تعداد پست: 5945 فداتشم گلم شرمنده نکن منو بزرگواری خدانکنه🌹🌹🌹🌹 امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃