2777
2789
عزیزم برس حرارتی به مو آسیب نمیزنه؟ 

والا من نزدیک چهار ساله خریدم و تقریبا هر روز صبح یا یک روز درمیون موهامو صاف میکنم چون زیر مقنعه اگر صافشون نکنم فاجعه میشن،تا الان عوارض نداشته.

بعدش رو نمی دونم.😁😁😁😁

به همه آرزوهام قول رسیدن دادم.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

والا من نزدیک چهار ساله خریدم و تقریبا هر روز صبح یا یک روز درمیون موهامو صاف میکنم چون زیر مقنعه اگ ...

مرسی

من برای مهمونی میخوام حوصله سشوار ندارم 

باید چندبار بکشی تا صاف بشه یا با یه بار کشیدنم صاف میشه، منظورم اینم زمان زیادی که نمیبره؟ 

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
مرسی من برای مهمونی میخوام حوصله سشوار ندارم  باید چندبار بکشی تا صاف بشه یا با یه بار کشیدنم ...

مو باید خشک باشه،خب بستگی به میزان فر موهاتون داره.

موی من مواجه و فر درشت،در حد پنج دقیقه.

چه مارکی استفاده میکنین؟ مو رو نمیکشه؟

والا یادم نیست ولی میدونم مارک معتبریم نیست..قبلش باید شونه بزنی واگر میخوای خیلی صاف بشه حجم کمی از مو رو آروم برس بکشی..نسبت به اتو مو بهتره چون اتو طولانی تره برا منی که سشوار بلد نیستم همین برس خوبه

سه دعای زیبا..بی من نباشی..بی تو نباشم..بی هم نباشیم🙏🙏🙏
مو باید خشک باشه،خب بستگی به میزان فر موهاتون داره. موی من مواجه و فر درشت،در حد پنج دقیقه.

مرسی که جواب دادی

من موهام فر نیست، لخت هست ولی از وقتی رنگ میکنم یه وزی داره، پس برای من گزینه خوبیه

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
مرسی که جواب دادی من موهام فر نیست، لخت هست ولی از وقتی رنگ میکنم یه وزی داره، پس برای من گزینه خوب ...

انشالله که اینطور باشه ولی با مشورت بیشتر خرید کنید.

انشالله که اینطور باشه ولی با مشورت بیشتر خرید کنید.

مرسی عزیزم