2777
2789
عنوان

توهم یک مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 58 پست
خواستم هیجان داشته باشه که یه...نزاشتنزاشت😔😔

جای نقطه چین هرچی که هست خودتی گل من دیگه با شما هیچ حرفی ندارم چون اگه بخوام طبق حرفهای خودت جوابتو بدم شخصیت خودم میره زیر سوال و شخصیتم مهمتراز حرفای مفت طرف مقابله لطف کن تو جای عمومی ک پست میزاری اول ادب رو رعایت کنی دوما باید منتظر هر واکنشی باشی 

موفق باشی 

نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم همون اول کلا میگفت تو پست اول تا بچه ها هم منتظر نمونن

عزیزم من نه این خانم و می شناسم نه شمارو ولی تاپیک این خانم بود شخص بنده هم اگه نمیتونستم منتظر بمونم نهایتا از تاپیک میرفتم بیرون.

عزیزم من نه این خانم و می شناسم نه شمارو ولی تاپیک این خانم بود شخص بنده هم اگه نمیتونستم منتظر بمون ...

درسته گلم اما میتونست با ادبیات بهتری ناراحتیشو بیان کنه نه که جوری حرف بزنه که طرف مقابلش رو ناراحت کنه

نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
آخه کار شمام درست نبود گلم😉

نادرست بودن کار من توجیه خوبی واسه بدحرف زدن اسی نمیشه😉فکر نمیکنم تاپیک مجازی ارزش ناراحت کردن ادم واقعی رو داشته باشه به هرحال من از استارتر معذرت میخوام چون واقعا قصد ناراحت کردنشو نداشتم🙏🏻

@پفک1نمکی۲۴    بفرما تحویل بگیر تو گفتی بگم منم گفتم اینم عرایض استارتر😐

🧐🧐🧐🧐وا 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

@جیگرطلاتونم  

من واقعا شرمندم بخدا نمیدونستم این همه بی احترامی پیش میاد و مشکل ایجاد میشه تو تاپیک استارتر 

@چیچیلا   خیلی خیلی شرمندم بخدا جالب بود برام دیر گذاشتی من ب این کاربر گفتم بگه نمیدونستم دلخوری پیش میاد🤧🥲

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

@جیگرطلاتونم     من واقعا شرمندم بخدا نمیدونستم این همه بی احترامی پیش میاد و مشکل ایجاد ...

منم عذرخواهی کردم اما واقعا یه داستان ارزش بی احترامی رو نداشت 

منم عذرخواهی کردم اما واقعا یه داستان ارزش بی احترامی رو نداشت 

ببین ی حرف من چ اتیشی ب پا کرد اخع من واقعا ازت عذر میخوام نمیدونستم این جوری میشه😐

ببین ی حرف من چ اتیشی ب پا کرد اخع من واقعا ازت عذر میخوام نمیدونستم این جوری میشه😐

نه عزیزدلم تو که نمیدونستی قراره چی بشه و استارتر چی بگه به من فدا سرت همینکه بزرگواریتو نشون دادی کافیه گل😘

نه عزیزدلم تو که نمیدونستی قراره چی بشه و استارتر چی بگه به من فدا سرت همینکه بزرگواریتو نشون دادی ک ...

عزیزی شرمنده دوتاتون شدم بخدا❤️❤️

دشمنت .عزیزمی گل💗شبت بخیر

فدایت💐