2777
2789
عنوان

خانمها

74 بازدید | 16 پست

بیایند یکی از کارها خوب همسرمون یا اینکه چجوری تا حالا بهتون نشون داده دوستتون داره را بگیم به نظرم برا اینکه همسرامون خیلی اخلاقه خوبی ندارند باعث میشه ما چشممون را به خوبیهایه کوچکشون ببندیم. خوبه براخودمون یاد اوری کنیم تا حداقل حاله خودمون بهتر بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برام شعر عاشقانه میخونه آواز میخونه یه محبت یهویی میکنه بعدش میگه فکر کردی کم دوست دارم کلا لوس هم میکنه کار را کمک هم مبکنه ولی وفتی پول نباشه و از بقبه فامیل ده هیچ عقب باشی اینا به چشم نمیان

عزیز دردانه ی خدا🌹

منم خودم فقط با همون کادو خریدنش میفهمم دوستم داره مگه اصلا زبونی و رفتاری اصلا متوجه نمیشم و نشون هم نمیده در حد یه لبخند هم .خیلی وقتها یادش کادوهاشو میفتم فقط میتونه ارومم کنه

برام شعر عاشقانه میخونه آواز میخونه یه محبت یهویی میکنه بعدش میگه فکر کردی کم دوست دارم کلا لوس هم م ...

خداروشکر که همسرت با اینکه پول نداره فشار روشه معتاد و دزد نشده چون اخلاقش خوبه.خدا حفظش کنه .چون ادم بی پول دیگه دین نداره 

باور کن اگه بخوام خوبیهاش رو بگم چندین صفحه میشه

من تو‌۶ ماهگی پدرم رو از دست دادم

همیشه میگم خدایا پدر داشتن رو‌حس نکردم

ولی بد جور برام جبران‌کردی

♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️
برام شعر عاشقانه میخونه آواز میخونه یه محبت یهویی میکنه بعدش میگه فکر کردی کم دوست دارم کلا لوس هم م ...

مطمعن باش اگه پول داشت و یکم احساس سری میکرد چنین اخلاقی نداشت .حداقل این بی پولی یه مزیتی هم داره 

مطمعن باش اگه پول داشت و یکم احساس سری میکرد چنین اخلاقی نداشت .حداقل این بی پولی یه مزیتی هم داره&n ...

اره میترسم پول داشته باسه کلا اخلاقش عوض شه خدا نکنه هیچ مردی معتاد شه ناشکری نمیکنم منظورم اینه همیشه یه کمبودهایی هست که باعث میشه آدم داشته هاشو نبینه

عزیز دردانه ی خدا🌹